Šta je novo?

SBB D3 problem

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Imam par problema sa D3 SBB-a.
Cesto se desava da slika preko D3 secka.
Desava se i da prevod kasni kada gledam neki strani kanal(discovery, national geografic...itd).
Kada ne zelim da gledam preko D3 i prebacim na TV(na daljinskom) tamo nema nista,samo sneg. I ne moze se naci ni jedan kanal. Do skoro sam mogao da biram da li zelim da gledam preko D3 ili "obicne" kablovske...

Ima li jos neko ovih problema?

P.S. @moderatori:

Nisam siguran da li ova tema spada u ovaj forum. Slobodno je prebacite tamo gde odgovara

peace :)

Meni je D3 seckao tj zapinjao dok mi je kvalite signala bio los. Posle dosta kukanja i dosadjivanja, dosli su, zamenili instalacije u zgradi, dodali ko zna sta i od tada su snaga i kvalitet signala skoro na max i seckanja vise nema, tj pojavi se jako jako retko.

Bas juce sam ima "seckanje" na nekim programima (FOX) a kada prebacim na analognu antenu onda je ok. Ne znam sta je uzrok tome, ali se cesto desava. Doduse nije konstantno, cak bih rekao da je odnos nekih 90% prema 10%, pa nisam hteo da se zalim. Prijavi SBB kvar definitivno, pa vidi sta ce da bude.

loš signal je uzrok "seckanja"

A da li je moguce proveriti kvalitet signala kao korisnik, recimo na osnovu nekih parametara iz risivera i sl.?
Ja sam uzeo D3 i slika secka povremeno, zvao sam SBB i poslali su tehnicare koji su bili na par minuta i nesto cackali sprat nize u zgradi. Medjutim i dalje secka, mada nesto manje nego pre.
Cinimi se da je kriticno u vecenjim casovima izmedju 21 i 23h...

Nazad
Vrh Dno