Šta je novo?

SBB D3 i podešavanja sata

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Kako posle promene računanja vremena na SBB d3 2.0 podesiti tačno vreme

Uprobao sam update ali on radi pola sata izbacuje info da je ažuriranje u toku i ništa se nedešava

evo i ja upravo pokusavam da nadjem podesavanje za sat ali ne uspevam, a sto je najsmesnije likovi pomerili za dva sata unazad umesto za sat

Koliko sam citao vecini su vratili 2 sata unazad a nekima nishta :smash: kao npr meni :smash: ako neko nadje resenje neka javi.

Nema rešenja koje mi možemo primeniti!
Ja u nedelju krećem van stana i hoću da snimim F1 ali ne znam u koje vreme da namestim snimanje da li na real time ili na SBB time?
Zovem podršku i rekoše da su obavešteni ali evo već 2 dana ne ispravljaju!
Inače, morao sam namestiti na SBB time.

Evo ispravili su noćas. Kažu da su apdejtovali čitav softver zbog sata.

Sredili ali teško da su apdejtovali softver jer softver nisu radili oni već Cisco. A pošto im je za prethodni trebalo nekoliko meseci malo je verovatno da su ovo iako je glupost sredili za dan dva

Ja primećujem da je sa ispravkom vremena urađen i neki manji update softvera, to tvrdim jer sam video da se risiver sam resetovao kao posle odrađenog updatea a i primetno je brže reagovanje na neke komande koje su drastično usporene kod prethodnog updatea kada su puštene dvr mogućnosti. Generalno ceo uređaj je malo živahniji.

Vrh Dno