Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Malo iznad smo elaborirali da može samo preko sbb-a, preko 3G neće da može, što je i najveća falinka.

Jedno vreme je radio na adsl telekom...sada vise ne...

..ponovo problemi..radio mi je par dana oke..a sada mi nestao tv guide..ili ti tv vodic..a kada kliknem na channels..nema nista..
..reinstalirao sam flash player..i opet nista..
..aaaaaa ovo je da poludis..jb im pas mater..kada ne mogu da naprave stabilnu aplikaciju.. :mad:

D3GO mrak.png

Poslednja izmena:
Sve u svemu ovo mi je najbolje radilo u promotivnom periodu. Sada malo, malo pa izašao novi update codec-a a automatski download skida stari. Moraću da otkažem pretplatu jer taj D3go upalim nednom u dve nedelje i skoro svaki put ne radi.

Da li je neko uspeo da "potera" D3Go na nekom linuxu?

Dakle, D3Go radi samo na njihovoj SBB mreži?!? Gunđ!

U promotivnom periodu je radilo na bilo kojoj mreži. Od onda nisam koristio, sada mi ustrebalo, aktiviram ponovo, kad ono, ne radi... Sada moram plaćati nešto što mi ne radi dok se ne deaktivira.

Sve je to bla. bla. bla. i ja samo s***m jer trebao sam se raspitati, jel, međutim, da li IGDE kod njih, osim ako ne postavite konkretno pitanje operateru, piše da D3Go radi samo na njihovoj mreži?

Mislim, reklama kaže: "Bilo kad i bilo gde..."

Ja sam hteo da reaktiviram uslugu ali posto ni u promo periodu nisam koristio na sbb neta nista mi ne znaci. Cak su me I odvratili. Kad puste da moze sa bilo kog da se kacimo imace 200 din od mene ponovo.

Pa jeste, D3Go samo preko SBB neta nema baš mnogo smisla. Pogotovo što reklama kaže: "Bilo kad, i bilo gde!"

Poslednja izmena:
Pogotovo što reklama kaže: "Bilo kad, i bilo gde!"

E ako reklama kaže, mora da je istina :D. Istina da bi bilo ekstra kad bi radilo na svim mrežama, ali meni i ovako koristi jer sam izgubio potrebu za kupovinom dodatnog TV-a, već kad hoću nešto da pogledam, tablet i notebook rade posao...

Kao i ko zna koliko puta do sada krše zakon o zaštiti potrošača i obmanjuju korisnike.

Ako čovek ne može da gleda na telefonu ili tabletu jer nema wifi ruter onda ...

Ako ga kupi onda je to savim druga priča. I opet je ograničen dometom.

Da ga dobije bez nakknade od njih neće da može ali opet ostaje problem da je ograničen dometom

Ako ga kupi onda je to savim druga priča. I opet je ograničen dometom.

Da ga dobije bez nakknade od njih neće da može ali opet ostaje problem da je ograničen dometom

dobija se bez naknde na zahtev ako ti ga vec sami nisu ponudili

sto se dometa tice sa wi-fi ruterom ogranicen si na nekih 20m radijalno od njega, a van njegovog dometa ogranicen si na sbb wi-fi zone po gradu.

glupost je neopisiva sto se moze koristiti samo preko njihovog interneta. :S:

dobija se bez naknde na zahtev ako ti ga vec sami nisu ponudili

Možeš li staviti link ka toj ponudi SBB, pogotovu besplatnoj. SBB dere svoje korisnike pa tako diluje i diskove po 20% većoj ceni nego u maloprodaju, malo je verovatno da su ruter ponudili a da ga nisu vezali za neku uslugu i određeni mesečni iznos

Inače još jedna od nebuloza je način logovanja jer tom lozinkom pomoću home.sbb.rs ima se pristup i ostalim nalozima. Bezbednosna rupa kakva se nesreće često.

Još jedan od primera totalne gluposti

Možeš li staviti link ka toj ponudi SBB, pogotovu besplatnoj. SBB dere svoje korisnike pa tako diluje i diskove po 20% većoj ceni nego u maloprodaju, malo je verovatno da su ruter ponudili a da ga nisu vezali za neku uslugu i određeni mesečni iznos

Inače još jedna od nebuloza je način logovanja jer tom lozinkom pomoću home.sbb.rs ima se pristup i ostalim nalozima. Bezbednosna rupa kakva se nesreće često.

Još jedan od primera totalne gluposti

odi u bilo koju poslovnicu i trazi

Nemožeš d aodeš u poslovnicu i tražiš jer kao što sam rekao wifi ruter se iznajmljuje uz kompletnu uslugu tipa telefon, tv, internet.

U svakoj drugoj situaciji ga nije moguće "dobiti"

Zato pre nego što nešto tvrdiš i ispravljaš nekog proveri informacije

Mozes ako imas net i tv da trazis.
Ja sam bio i moze , nista se ne placa ali te obavezuju na 2 godine ugovora paketom koji ti tece.
Meni je paket istekao pa mogu da otkazem kad hocu.
Imam kuci ruter ali sam mislio da je tipa ujedno kao kod telekoma i da smanjim jedan uredjaj.
Znaci dobijas odvojeni wifi koji kacis na sbb modem.
Meni to nije bilo po volji i odustao sam.

Nemožeš d aodeš u poslovnicu i tražiš jer kao što sam rekao wifi ruter se iznajmljuje uz kompletnu uslugu tipa telefon, tv, internet.

U svakoj drugoj situaciji ga nije moguće "dobiti"

Zato pre nego što nešto tvrdiš i ispravljaš nekog proveri informacije

ja bio, trazio i oni meni dali potpuno besplatno

tako da neznam sta ti pricas

idi slobodno i trazi

p.s. odakle si?

Poslednja izmena:
Ljudi ajte malo 199 00

Inače kakv vam je kvalitet slike na D3 GO i na kom hardveru?

Tablet ima malu rezoluciju pa je razumljivo d aje kvalitet solidan. Kakv je na recimo 22" monitoru full hd rezolucije?

I još jedno pitanje kolika je temperatura procesora npr. na laptopu kad je ova aplikacija pokrenuta?

I mala dopuna vreme prebacivanja i podešavanja kvaliteta signala tj slike je preko3 0 ili oko 40 sekundi. Loše

Jedno pitanje:

Planiram da uzmem ovaj trio mix paket kod SBB prvenstveno zbog ove usluge, pa me interesuje sledece, da li cu npr moci da dam svoje podatke bratu u Francuskoj i da on gleda kanale na ipad-u? da li je vezano za Srbiji i okolkne zemlje gde SBB radi ili...

Nazad
Vrh Dno