Šta je novo?

SBB D3 Cisco (crni) na externe zvučnike

Zarkusi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2008
Poena
455
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je neko povezao SBB-ov Cisco D3 risiver sa zvučnicima? Risiver ima činč izlaze pozadi ali se nista ne desava kad se poveze sa zvučnicima. Konkretno hoću da ga povežem na Genius 5.1 5005.

Pa salje zvuk.... povezao sam i preko analognih izlaza na pojacalo i preko spdif na avr... cuje se...

A sa TV-om ti je povezan preko scart-a? Da li ti se cuje zvuk i na TV-u i na zvučnicima i da li treba nekog podešavanja u meniju TV/Risivera ili samo "plug and play"?

Sa tv je povezan preko hdmi i salje po default istovremeno zvuk preko svih izlaza (hdmi, rca, coax).

Ti imas HD risiver a ja "običan". Probaću opet, nije mi jasno što neće.

Kod mene ima zvuka i na scartu i na cincevima. to znaci da nesto nisi lepo povezao.
Inace, cak i kada povezes dobices samo stereo zvuk. Jedino ako imas mogucnost da stereo signal rasporedis i na ostale zvucnike, u suprotnom samo na 2

a jel zna neko kako da ga povezem na imac?

sta konkretno zelis sa povezivanjem sa IMac da dobijes....pa da vidimo,,,,varijante

Kod mene je audio uveden u pojačalo, a video u S-konektor (kompozitni) TV kartice na računaru.
Za to sam koristio neki SCART konvertor koji na zadnjem delu ima ženske činč konektore a odozgo ima IN/OUT preklopnik i radi sasvim OK.

Nazad
Vrh Dno