Šta je novo?

SBB coax - STB Refsw Design problem

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,185
Imam problem sa SBB STB-om, restartuje se iz čista mira.
Kad se to desi na ekranu TV-a mi se u gornjem desnom uglu pojavi info STB Refsw Design.
Pre restarta se izgubi ton i slika frizuje.
Do skoro sve radilo kako treba, odjednom se ovo dešava više puta u toku dana i smara samo tako.
Šta bi moglo da bude, ima li neko ideju?

Imam problem sa SBB STB-om, restartuje se iz čista mira.
Kad se to desi na ekranu TV-a mi se u gornjem desnom uglu pojavi info STB Refsw Design.
Pre restarta se izgubi ton i slika frizuje.
Do skoro sve radilo kako treba, odjednom se ovo dešava više puta u toku dana i smara samo tako.
Šta bi moglo da bude, ima li neko ideju?
Resetuj u meniju STB na fabricka podesavanja. Ako ne uspe onda ih zovi da ti ga zamene. To bude najvise za dan dva.

Corruptovao se system verovatno prilikom neuspesnog update-a i sada upada u loop... Pre reseta na fabricko podsevanje, ja bih prvo ga iskljucio na par minuta skroz iz struje i tako probao, ako ne uspe onda reset mada je veoma verovatno da ce morati novi a ako te ne mrzi da cekas da donesu mozes da sam zamenis u poslovnici...

Resetovao ga i sad neće da se podigne, kaže kontaktiraj call centar da ti pomogne da aktiviraš EON smart box.
‘Bem ti ******.

Odradio reaktivaciju sa podrškom preko telefona.
Inače, svaki reset na fabrička mora da se zove call centar i odradi reaktivacija.
Kaže teta da je STB topliji nego što treba da bude, da ga koristim ovako i ako krene opet da se restartuje otvara se tiket i menja se uređaj.

Nazad
Vrh Dno