Šta je novo?

SBB 128flat - upload/download = sporo

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
postavio sam ftp server na mom kompu, upload je OK. ide oko 5kbs do 8kbs. uglavnom je 8kbs.
ali download je ocajan (dok traje upload), isprekidan i krece se oko 1.5kbs skoro sve vreme i na kratke (jako kratke) intervale skoci na 12kbs. surf je sporiji nego na modemu, i to znacajno.
pre nego ih nazovem, da pitam za vasa iskustva dok traje upload.

Poslednja izmena:
ako ti je up 8 onda ni ne ocekuj da ce ti dl raditi kako treba... ogranici ga na max 6, jer imas 64k up ustvari... (mada zvanicno pise 1:4)

inace forum.sbb.co.yu, pa dok ne naljutis upravu sbb-a mozda ti i odgovre...

i pitanje je sta i sa cega skidas? po meni realno merenje protoka je kad uzmes sa nekog jakog ftp sajta da skidas sa vise konekcija (sa nekim dl managerom), pa ako ti tu ne dosegne 15, onda znaci da te zavrcu..
p2p ti verovatno zavrcu...

ma ja ih uvek direktno zovem na telefon, kada imam nesto da ih pitam.
ne skidam nista sa p2p vec surfujem. merim du metrom.
ne ocekujem ja da mi dl radi 100%, ali 1.5kbs? no way da cu na to da pristanem. pristajem na dl od 6kbs, konstatno.

Ogranici upload da ti bude 1/4 dl i poletece dl. NetLimiterom sredi posao.

mozes ti njih direktno zvati, ja sam samo hteo da ti kazem da si na pogresnom forumu...

e bas ti hvala, sada cu odmah da idem da se uclanim na novi forum.

Чевек није хтео да те вређа, или да ти каже да одеш са форума, већ ти је рекао да је ово боље опитати на сбб-овом форуму него овде, пошто тамо гарант има много више људи који ти могу помоћи :)

Nisam ogranicavao upload, rekoh da prvo probam CfosSpeed. Ne znam da li je to programa, ali sada mi net radi ko sat.
Sa FTPa na kompu svlaci se brzinom od 6-8kbs (upload), + sada za razliku od prvog posta krckam DC++ u SBB lokalu extra brzinama upload/download, a surf ili download spoljni mi ide normalnom brzinom od 12kbs

Nazad
Vrh Dno