Šta je novo?

SB Live

Abraxas

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2000
Poena
604
Imam Live Value karticu i vec dve godine je radila bez ikakvih problema. Od pre desetak dana izgubio mi se zvuk na desnom kanalu (povremeno se javi uz debeo sum). Drugi ulaz za (front-rear) zvucnike radi OK. Probao sam i sa drugim kablom i sa drugim zvucnicima ali i dalje se isto desava. Sta da radim garancija mi je odavno istekla a ne bi da sad dajem 50 Eura za drugu.

Abraxas je napisao(la):
Imam Live Value karticu i vec dve godine je radila bez ikakvih problema. Od pre desetak dana izgubio mi se zvuk na desnom kanalu (povremeno se javi uz debeo sum). Drugi ulaz za (front-rear) zvucnike radi OK. Probao sam i sa drugim kablom i sa drugim zvucnicima ali i dalje se isto desava. Sta da radim garancija mi je odavno istekla a ne bi da sad dajem 50 Eura za drugu.

Brale,probaj da deinstaliras drivere i ponovo instaliras nove.UZmi lupu i proveri da nema negde hladan lem sa donje strane[soldering side].

Drajvere sam ponovo instalirao sta u slucaju hladnog lema da radim ????

Abraxas je napisao(la):
Drajvere sam ponovo instalirao sta u slucaju hladnog lema da radim ????

U slucaju hladnog lema uzmes lemilicu, ali nikako onu za oluke od 300 wati, nego neku od 15 do 30 wati, malo kalaj zice i prelemis mesta na kojima sumnjas da je hladan lem.

Javi sta si napravio. Pozdrav i srecno. :wave;

Vrh Dno