Elem, ovaj se post nadovezuje na jedan stari o povezivanju dva lajva u cilju multitrack snimanja. U medjuvremenu sam odustao od toga, jerbo verujem iskusinijima, koji ukazuju na latenciju. Nabavio sam pomenute kX drivere (koji takodje nece da prepoznaju dva lajva), i u njihovom helpu naisao na, meni nejasnu, pricu o ASIO drajverima, koji, kako sam shvatio, upravo omogucavaju visekanalno snimanje preko jednog LIVE-ta, samo je (valjda!?), potreban externi LIVE DRIVE, pomenuti drajveri, i softwer koji radi sa njima. Pa idemo redom :
- DA LI JE TO STVARNO MOGUCE?
- Koliko kanala podrzava ta kombinacija sa live drajvom?
- Koliko sam drajv kosta?
- Gde mogu nabaviti ASIO drajvere, i koji softwer (osim CuBase-a) radi sa njima? KOliko je to kvalitetno (u smislu brzine rada, suma, latencije)?
- i poslednje,sto mi upravo pade na pamet, da li je moguce preko kX drivera naterati ga da snima sa razlicitih,vec postojecih, ulaza na lajv (mic,aux,line,modem,tv) u razlicite fajlove?
- DA LI JE TO STVARNO MOGUCE?
- Koliko kanala podrzava ta kombinacija sa live drajvom?
- Koliko sam drajv kosta?
- Gde mogu nabaviti ASIO drajvere, i koji softwer (osim CuBase-a) radi sa njima? KOliko je to kvalitetno (u smislu brzine rada, suma, latencije)?
- i poslednje,sto mi upravo pade na pamet, da li je moguce preko kX drivera naterati ga da snima sa razlicitih,vec postojecih, ulaza na lajv (mic,aux,line,modem,tv) u razlicite fajlove?