Šta je novo?

SB Audigy priključci

Saint

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
604
Interesuje me zna li neko postoji li Joystick port na Audigy player kartici ili se to dokupljuje posebno... ili dolazi u pakovanju ili...

Dobija se odvojen gameport koji se konektorom kaci na karticu.
Nalazi se na nekom parcetu lima(kao kod PCI kartica).

TNX

Hvala na info....

Ono sto sam ja saznao u međuvremenu je da nasi ljudi skinu taj port pa ga prodaju odvojeno...

no kako god bilo ostaje mi "samo" da nađem nekoga ko će mi prodati karticu..... ;)

A jel probao neko kako radi FireWire prikljucak na Audigy-ju? Jel radi to kako treba ?
I kako se ponasa sa OS-ovima mislim na W2k i XP ?

Fire Wire radi na svim win platformama pocevsi od win98 SE.
Znaci da na win2000 i XP radi ok.

Kvalitet tog kontrolera na Audigyju je nikakav, svaki(pa makar i najjeftiniji fire wire kontroler je brzi od njega). Ovaj stoji samo `nako, al da je koristan-jeste.

Pozdrav

BodyRemover je napisao(la):
Fire Wire radi na svim win platformama pocevsi od win98 SE.
Znaci da na win2000 i XP radi ok.

Kvalitet tog kontrolera na Audigyju je nikakav, svaki(pa makar i najjeftiniji fire wire kontroler je brzi od njega). Ovaj stoji samo `nako, al da je koristan-jeste.

Pozdrav

Pa ajde onda mi predlozi koji FireWire kontroler da kupim... konkretno treba mi FireWire za prebacivanje video materijala sa DV kamere na komp.
Sta ima kod nas da se nabavi za ne preterane pare ?
Hmmm... i neznam da li ce moj Cel@1,1 i ata33 disk da se gusi sa tim kontrolerom odnosno da li ce doci do ispadanja frejmova?

ajd` :wave;

Neznam za situaciju kod nas, meni je keva iz norveske donela Asusovu Fire wire karticu koja ima i tri usb prikljucka a i dva fire wire porta.
Nije nesto preterano brza(cak bih je nazvao i third party:)) ali radi pos`o :).

Ovde kod nas imas neke inno fire wire karte, neznam za kvalitet ali ti garantujem da su bolja solucija nego taj fire wire na Audigyju.

Proveri cenu, ne bi trebale biti skuplje od 80 maraka.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno