Šta je novo?

Savjet

Neno

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
619
Pozdrav, trebam jedan savjet u vezi kupnje dvd snimaca. Najvise me interesira kvaliteta, garancija da ce dugo trajati. Koju mi marku preporucujete? I sta mi mozete reci konkretno o LITE ON snimacima, njihova kvaliteta itd.?
Zahvaljujem se unaprijed.

Lite ON je OK marka, ja imam 2 i rade bez problema. Sto se kvaliteta tice, sve je to konfekcija, sve je vrlo slicno. Sto se jamstva tice, zavisi di kupujes al ja nebi kupio nista sto je ispod 1 godine, evt. 2. Najbolje je da kupis kod coveka koga znas i da ga odmah isprobas / istestiras pa ako ne radi (meni se desilo recimo da u HP Brand masini, skroz novoj, ne radi DVD kako treba - neki DVD hoce a neki nece da procita i schluss) lepo ga zamenis za drugi, isprobas i tako to. Uglavnom svi rade i razlike su jako male za prosecnog kupca.

Pozdrav!

Lite ON je OK marka, ja imam 2 i rade bez problema. Sto se kvaliteta tice, sve je to konfekcija, sve je vrlo slicno. Sto se jamstva tice, zavisi di kupujes al ja nebi kupio nista sto je ispod 1 godine, evt. 2. Najbolje je da kupis kod coveka koga znas i da ga odmah isprobas / istestiras pa ako ne radi (meni se desilo recimo da u HP Brand masini, skroz novoj, ne radi DVD kako treba - neki DVD hoce a neki nece da procita i schluss) lepo ga zamenis za drugi, isprobas i tako to. Uglavnom svi rade i razlike su jako male za prosecnog kupca.

Pozdrav!

Thanks Nagy

U are welcome Neno :)

Tacno Vlasto, citaju sve i svja a recimo ganz novi Philips (pojma nemam koji, kupljen od strane moje sestre napolju) cita svaki treci disk....DVD je u pitanju.... A lite on 3 god. star.....ni da se zagrcne :)

Da li se isplati uzimati DVD snimac sa SATA suceljem?

Ja sam na LG dobio dve godine garancije. Kad uzmete da ova "konfekcija" često traje oko godinu dana čini mi se da je 2 god. garancije vrlo bitna stavka.

Da li se isplati uzimati DVD snimac sa SATA suceljem?

Isplati se, najvise zbog kablova i nekog buduceg upgrade-a, posto je pitanje koliko ce jos ATA da IDE. :p
Mozda se bude vukao kao floppy kontroler, narednih sto godina, a prakticno nikakve koristi od toga.

Preporuka za Samsung 203d

Vrh Dno