Šta je novo?

Savjet za Samsung LCD TV

vlado_kovac

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
330
Rijec je o sledecem LCD TV-u:

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-le32r81b-tv-lcd/comp_comp_monitor/1/669

Ovdje su specifikacije:

http://www.dooyoo.co.uk/television/samsung-le-32r81b/details/

Interesuju me utisci krajnjih korisnika, kako se ponasa u radu, kvalitet slike i ono sto mene najvise interesuje - povezivajne na racunar, posto sam planirao igrati igre na njemu.

Da li je tih 8ms malo za igranje? Znaci konkretno neki savjet ili kritika u vezi sa ovim modelom LCD-a!

Hvala unaprijed!

Evo i slike:

LE32R81BX.jpg

ja ga imam skoro dva meseca i sasvim sam zadovoljan, spojen je sa kompom preko HDMI kabla i igre izgledaju odlično (najviše igram GRID).
Kvalitet slike je sasvim OK, naročito kada ga podesiš po svom ukusu

ja ga imam skoro dva meseca i sasvim sam zadovoljan, spojen je sa kompom preko HDMI kabla i igre izgledaju odlično (najviše igram GRID).
Kvalitet slike je sasvim OK, naročito kada ga podesiš po svom ukusu

To me malo ohrabruje!;)

A de mi samo reci, jesi povezao sa HDMI to DVI kablom, i koja rezolucija se tada izabere, jel njegova native 1366X768?

Hvala!

u stvari sa HDMI-HMDI i pa da HDMI-DVI adapter pošto kabl nisam mogao da nabavim.
Rez je 1360x768.
A i slika sa HD risivera izgleda stvarno odlično

u stvari sa HDMI-HMDI i pa da HDMI-DVI adapter pošto kabl nisam mogao da nabavim.
Rez je 1360x768.
A i slika sa HD risivera izgleda stvarno odlično

Pa dobro to je to isto, samo sto te je izaslo skuplje zbog tog adaptera. Hvala na pomoci! Pozz:wave:

U TM 37R81 je 50k dina a 40R81 je 59k din, dok je 40N87 71.5k din.

U TM 37R81 je 50k dina a 40R81 je 59k din, dok je 40N87 71.5k din.

Da sada sam gledao. Ali sta cu kada sam u Bosni. Ovdje kod nas cjena gorespomenutog monitora od 32" je 650evra dok za te iste pare u Srbiji mogu uzeti 37"!:wall: ***a, sta cu, deru nas ovdje opasno!

ja sam 32R sa raznim popustima platio samo 40.000

Nazad
Vrh Dno