frenky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 619
Trudiću se što jednostavnije da se izrazim. Počinjem sa izradom jedne web prezentacije. Ona je zamišljena tako da je bitnije šta će da sadrži nego kako će da izgleda. Pored tekstualnog sadržaja,predviđen je forum,forma za postavljanje pitanja,baza podataka iz koje će se izvlačiti podaci u zavisnosti od datuma,vesti itd. Ovo su verovatno,za neke od vas,standardne stvari,ali meni je sve ovo prilično strano. U pitanju je humanitarna organizacija,a moj rad i rad još nekih ljudi na njenoj izradi je dobrotvoran.
Mnogo bi mi značilo kada bi mi neko ukazao šta je od svega gore nabrojanog najzahtevnije i redosled koraka prilikom izrade sajta,pošto pretpostavljam da već postoje neka pravila iz prakse.
Imam mnogo literature: Web dizajn:kompletan priručnik; tutorijal za Dreamweaver i razne druge,ali nigde to nije dato u sažetom obliku.
Nadam se da ne tražim puno.
Hvala unapred
Mnogo bi mi značilo kada bi mi neko ukazao šta je od svega gore nabrojanog najzahtevnije i redosled koraka prilikom izrade sajta,pošto pretpostavljam da već postoje neka pravila iz prakse.
Imam mnogo literature: Web dizajn:kompletan priručnik; tutorijal za Dreamweaver i razne druge,ali nigde to nije dato u sažetom obliku.
Nadam se da ne tražim puno.
Hvala unapred