Šta je novo?

Savet za promenu

Zulu 92

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2008
Poena
420
Trenutno imam Verat net adsl od 10mps, pa mi malo sporo :d

U zgradi imam KDS kablovsku, koju kao sto znamo kupio sbb, ali tu kablovsku NE PLACAM. Prosto ne postoje racuni, nikad nisu dosli od kada sam u stanu, prethodni stanari mi pomenuse zato sto kvalitet nije zadovoljavajuci (rekla-kazala), sta znam.

Ne znam ima li bolja ponuda za adsl od ove koje imam, za slican novac?

Takodje da li da od SBB-a uzmem samo internet, da li ce poceti da mi naplacuju kablovsku? Sto pretpostavljam da je vrlo izvesno.

Pa ako ne plaćaš verovatno si priključen nelegalno. I ako odeš kod provajdera i kažeš oćeš internet moraćeš poceti plaćati i kablovsku televiziju pošto ne možeš da uzmeš internet bez kablovske.

PTT KDS u Beogradu nije kupio SBB... KDS Novi Sad (kompanija koja nema ama bas nikakve veze sa PTT KDS) je kupio SBB. Kao sto rece Pablo, moraces da placas i kablovsku. A verovatno plus i kaznu za nelegalno prikljucivanje.

Nisam se ja prikljucio :D Bog zna ko je. Hvala :)

Pretpostavljam da onoga ko ga zateknu u stanu placa (neko ko je listao zakon o ovome ili je imao ovakav slucaj, verovatno zna vise nego ja)... Evo cenovnik: http://www.postanet.rs/lat/struktura/televizija/televizija-cenovnik.asp

Imaju opciju ako se dobrovoljno prijavis da platis samo 2160din., tako da ako planiras da se privezes, a oni zateknu da si se nelegalno prikljucio, placas 3840din.

Vrh Dno