Šta je novo?

Savet za monitor

d1arsenovski

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
310
Evo skupio sam neke pare pa bih zeleo da kupim novi monitor. Koj mi preporucujete? Da ne bude manji od 22''. Budzet, oko 15000din.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nije full HD,ja sam ga tražio 2200HD jeste ali ovaj sa oznakom HDA nije....
U svakom slučaju nije loš izbor :),imaju i neki jeftiniji LG 22'' modeli za nekih 17k i DVI konekcijom...video sam ih u Gigatronu.

Ajde molim te objasni mi kako ovaj monitor nije Full HD? Zivog me zanima...

Dule, imas dobar izbor monitora do 15k, viewsonic 2226 sa DVI-jem, onda BenQ E2200HD, imas brdo asusa 221,223 bla bla...

Odluci sam:
1. Da li ti je bitno da ima DVI.
2. Za sta ce ti sluziti.
3. Sta kazu ljudi po forumima za njega.

Ja da sam imao para kada sam kupovao uzeo bih monitor sa DVI-jem, ali sam skontao da bih pogresio. Slika mi nista losija nije nego kod monitora koji imaju DVI. Sad mi je sve jedno da li ima DVI ili ne...

Ja da sam imao para kada sam kupovao uzeo bih monitor sa DVI-jem, ali sam skontao da bih pogresio. Slika mi nista losija nije nego kod monitora koji imaju DVI. Sad mi je sve jedno da li ima DVI ili ne...
Da li si ranije imao monitor s DVI konekcijom? Meni se nekako ne pada na VGA :d mada je razlika između 2 modela koja me zanimaju 70ak evrića :p

Evo upravo ti kucam sa monitora koji ima DVI. (Devojkin komp) Jedan pored drugog BenQ E2200HDA i LG 226WTQ (DVI, 2ms) su sada na stolu... Veruj mi ja razliku ne primecujem uopste! Jos mi je slika mozda malo lepsa na BenQ-u... :p

Poslednja izmena:
model 2200HDA JESTE fullHD..imas test ovde na bench-u
I to 1920x1080 za razliku od vecine fullHD MONITORA koji su 1920x1200, tako da ovo nije "wide" nego "wider" :D

Moja greška! sorry! :) permutovao sam.Ja sam se bio isto zalepio za taj monitor ali mi je prva stavka bila DVI konekcija....tako da . :)
Onda sam naleteo na nešto malko stariji monitor(sada je cena i više nego pristupačna jer je koštao oko 450e...sad 22k din!) Asus PG221,prvo sam mislio da je neki zez ali evo sad mi stoji na stolu SJAJAN JE!!!

Moj glas ide BenQ-u 2200HDA . Jes da nema DVI, ali evo danas sam ga uzeo i monitor je fenomenalan, slika kristalno jasna, odlicne boje, nema probijanja svetlosti, nema mrtvih piksela, nema gostinga, plus hardverski reskaling je odlican, i na kraju kao slag na tortu monitor je Full HD za 13k din, znaci :banana:

Vrh Dno