Šta je novo?

Savet za kupovinu multifunkcijskog stampaca

calamity

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2007
Poena
301
Treba mi savet za kupovinu multifunkcijskog stampaca.

Stampac ce koristiti oko 35 studenata, sto znaci da treba da bude jako izdrzljiv. Ostale bitne karakteristike su duplex stampa, da ima relativno dobar skener, da cena stampe ne bude prevelika i da kosta do 300, ako bas mora i ako vredi 400 dolara (na americkom trzistu). Pozeljan ethernet i da kaseta za papir ima sto veci kapacitet, wi-fi moze, ali i ne mora. Treba mi crno-beli stampac, i bilo bi dobro da uopste ne postoji mogucnost stampe u boji.

Hvala na savetima :)

To ima u snovima. Stampac kakav tebi treba je stampac za potrebe firme mid range. Racunaj 3000-5000 eura minimum. Taskalfa 420i ti je minimum za to sto tebi treba.

Hvala na odgovoru.
Zabrljah u postavci problema. Taj stampac ne bi bio bas jedini stampac koji bi svi koristili, tako da sam imala u vidu vise ovako nesto, samo sto je ovaj kolor. Preporuke za konkretan model iz otprilike tog ranga bi bile i vise nego dobrodosle.

Hvala na odgovoru.
Zabrljah u postavci problema. Taj stampac ne bi bio bas jedini stampac koji bi svi koristili, tako da sam imala u vidu vise ovako nesto, samo sto je ovaj kolor. Preporuke za konkretan model iz otprilike tog ranga bi bile i vise nego dobrodosle.

Vrh Dno