Šta je novo?

Savet za kupovinu 2 TVa

SS1984

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2008
Poena
310
Pozdrav svima.

Potreban mi je savet za kupovinu 2 TVa. Preferiram LG jer bih uzeo preko kp-a pa da imam garanciju u Srbiji.

1. Prvi je za moje roditelje, ne treba da bude 3D, svakako ne Smart. Bitno je da ekran bude 40-43'' i da ima skart prikljucak jer cale jos uvek koristi video rekorder (tj. bitno mi je da moze da se prikljuci video rekorder). Cena do 400e.

2. Drugi je za moju verenicu i mene. Treba da bude Smart, 3D kako god. Velicina 40''+ i da bude oko 400-500e.

Gledao sam i sam ali se ne razumem previse. Za prvu opciju sam nasao LG 43LH510V, a za drugu LG 4242lf652.

Da li je ok izbor ili moze i bolje?

Pozdrav svima.

Potreban mi je savet za kupovinu 2 TVa. Preferiram LG jer bih uzeo preko kp-a pa da imam garanciju u Srbiji.

1. Prvi je za moje roditelje, ne treba da bude 3D, svakako ne Smart. Bitno je da ekran bude 40-43'' i da ima skart prikljucak jer cale jos uvek koristi video rekorder (tj. bitno mi je da moze da se prikljuci video rekorder). Cena do 400e.

2. Drugi je za moju verenicu i mene. Treba da bude Smart, 3D kako god. Velicina 40''+ i da bude oko 400-500e.

Gledao sam i sam ali se ne razumem previse. Za prvu opciju sam nasao LG 43LH510V, a za drugu LG 4242lf652.

Da li je ok izbor ili moze i bolje?

Ja bih recimo isao na noviji LG koji doduse nema 3d, a i koji ce ti djavo ? Virtuelna realnost je toliko potisnula 3D da je pitanje vremena kada ce potpuno nestati. Sa druge strane rapidno se gase torrent sajtovi tako da neces bas imati povoljan pristup 3d sadrzaju. LG 43LH630V - webOS 3.0, malo veca dijagonala, smart.

Ne treba mi 3D uopste. Ovaj 42lf652v sam izabrao jer sam ovde na forumu video da ga hvale. Inace mi je bitno samo da je smart za mene, a za kevu i caleta nije ni to potrebno. Je l ovaj lg 43lh510v ok? ili uzeti 43LF540v?

Poslednja izmena:
Ako ćeš samo smart a 3d ti nije bitan, imaš noviji model 43LH630V , koji je malo veći i ima webOS 3.0, kažu da je nešto brži od 2.0. Nisam ga probao, samo prenosim šta sam pročitao. Takođe lf652v se sad već teško nalazi.

Nazad
Vrh Dno