Šta je novo?

Savet za izbor provajdera...

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Elem.. dajte neki savet koju karticu da uzmem i koji paket. U pitanju je internet za iPad 3G. iPad koristim najvise kod kuce i na poslu gde sam pokriven sa WiFi. Medjutim ponekad ce mi zatrebati pristup interentu kada nisam u blizini "prijateljskih" WiFi rutera.

Dakle, hteo bih prepaid paket i provajdera koji ima relativno dobru pokrivenost 3G signalom. Posto karticu moram da skracujem u microSIM formu, upotrebljavace se samo u iPadu i necu je gurati u druge telefone, nece se koristiti ni za tel. razgovore, pa je i slanje SMS-a radi dopune MB teze izvodljivo (iPad ne moze da posalje SMS.. tuzno ali istinito).

Predlozi?

telenor... aktiviras klik, imas 150 MB po punoj brzini i posle manja brzina (64kbps), za dz do kraja godine, posle 290 din... najbolja pokrivenost i najvetje brzine...

ok.. e sad.. da li je potrebno svakog meseca da produzavam KLIK ili ce to automatski da se desava. npr. ako dokupim kredit za taj broj, gde ce da odu pare... na voice + sms ili na internet?

Da, moras svakog meseca da produzis... uplatis kredit i produzis net... s obzirom da ti ne treba ni za sta drugo, mozes da uplatis tacno 290 dinara i samo produzis trajanje klika... :)

Sad sam zvao Telenor podrsku.. Kazu da mogu da uzmem bilo koju Telenor karticu i da ih pozovem da je pretvore u prepaid internet karticu. E sad.. mogao bih da trosim KLIK do kraja godine, a posle toga da pretvorim broj u prepaid internet ili ste se vec bude nudilo u tom trenutku.
Uzgred da pitam da li znate gde mogu da skratim SIM karticu, tj. ima li neko onu "grickalicu" za SIM kartice?

ali niko zapravo ne zna koliko ce to kostati posle nove godine, pazite se.

moj savet, nadji nekog studenta, nek ode i uzme 3g net studentski kod mts 680 din sa svim porezima 3 gb mesecno mislim da ce ti sasvim biti dovoljno. ja vec trecu godinu koristim taj net i drzim ga za ne daj boze, studentski status mije prosao odavno i nikom nista...

ups, to sam propustio, izvinjavam se

Realno, 150MB mesecno ce biti sasvim dovoljno. Uglavnom cu ga koristiti preko wifi, a 3G samo ako zatreba.

Btw, negde procitah da telenor ima u ponudi microsim kartice...

Nazad
Vrh Dno