Šta je novo?

Savet za HDD WD

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Vako, treba mi savet za HDD. Treba mi HDD od 1TBa, recimo WD, da je tih i dovoljno brz (7200RPM) za normalan rad (snimanje sa TVa, igranje,itd...), po mogucstvu neko iskustvo iz prve ruke. Hvala unapred!

Pa ne ostavljas sebi mnogo izbora ako zelis WD. Blue ili Black, sacekas neki sa 500gb plocama i to je to. Koliko je Black bucniji ne znam a i rekao bih da je nebitno jer moderni hardovi su necujni u odnosu na par godina starije. Zavisi i koliko bi dao za hdd.

Poslednja izmena:
Pa ne ostavljas sebi mnogo izbora ako zelis WD. Blue ili Black, sacekas neki sa 500gb plocama i to je to. Koliko je Black bucniji ne znam a i rekao bih da je nebitno jer moderni hardovi su necujni u odnosu na par godina starije. Zavisi i koliko bi dao za hdd.

Evo tek kasnije videh neke testove Samsunga od 1TBa, cini mi se da nije losh. Da nisam rekao za kesh, pa do 80 EURa za hard kapaciteta od 1TB. Kad kazem necujno, mislim pre svega da ne drnda kao moji trenutni Maxtori, jako iritiraju. Sve sto je tishe od njih moze da prodje.:D

Uzmi Wd green 1tb samo gledaj da uzmes 00M2B0
attachment.php

Izvinjavam se zbog offtopic-a, ali sta predstavlja ta dodatna oznaka kod WD diskova (ovdje konkretno "00M2B0")?
Pretpostavljam seriju, ali u kakvim se "znacajnijim" promjenama konkretno ogledaju WD diskovi istog modela, a iz razlicitih serija?

Nazad
Vrh Dno