E5200 valjda moze da se nadje za ~5700. Mozes da uzmes i Sapphire 4830, ona je ~9500 din, sjajna karta za te pare. Uzmi kuciste LC Power 914B, ono vec ima ugradjeno ovo napajanje LC5550, a kosta ~4800 din, ustedeces. Od monitora, prvi izbor bi mi bio Acer X233HB (23", 16:9, fullHD 1920x1080). On je ~12500 din, a na drugom mestu je ViewSonic VA2216w. Zaboravi 19", njihovo vreme je proslo.
Mislim da nagadjas samo, sve sto si naveo. E5200 nema nigde da se nadje, ja sam jedino video u imtelu i tamo kosta 6550. Cena se krece preko 6000 sto posto, kakvih crnih 5700. ja sam kupio taj proc u atom computers pre 3 i po nedelje, i kad sam ga kupio secam se samo je tu mogao da se kupi, nigde ga vise nije bilo, i platio sam ga 6300 dinara.
Ako uzme 4830, kao prvo kosta preko 10 000 dinara, a ne 9500. Ja stvarno ne znam zasto svi snizavate cene. Vidite neku cenu na pcberzi, i mislite da je svuda tako. Cak i da ima, verovatno ima na jednom mestu, i to MOZDA ako vec nisu prodali, a verovatno jesu. Drugo, to je za 4000 dinara skuplje, i to mu daleko prelazi budzet.
To kuciste Lc power sa ugradjenih 550w koliko ja znam prodaje imtel I SAMO imtel, i kod njih je poslednja cena bila 5300. A znas kad to imaju? Jednom u 2 meseca, i to se rasproda u roku od 2 dana. I onda opet cekas 2 meseca. Ako nadje to, neka ga uzme sigurno, ali mogu da garantujem da nema leba da ce naci tu kombinaciju igde.
Stvarno ne znam sta vam je sa tim snizavanjem cena. Svako ko daje savet za konfiguraciju, stavi najnizu mogucu cenu koju su jednom videli ko zna gde, i tako za svaku komponentu. I onda osoba koja je trazila savet, kada sklopi tu konfiguraciju, naravno ne nadje po tim cenama, i na kraju ga izadje par hiljada dinara skuplje. Napisite realno onako kako jeste, sta ste zapeli sa tim najnizim mogucim nerealnim cenama aman vise. Ostavite malo lufta.