Seagate ST3250620A 250GB 16MB buffer ATA100 3 godine garancije tih, brz, hladan
WTF?!Seagate is the best ja imam 320 Sata2 NCQ i fenomenalan je tih brz hladan + dodje u lepoj kutiji
Ja sam moj Seagate dobio u plastičnoj rebrastoj kutiji, koja je btw. odlična za nošenje harda i kasnije. Drugi Seagate kupljen u drugoj prodavnici sam dobio samo u kesici.WTF?!
Ja moj dobio u kesici![]()
Ja sam moj Seagate dobio u plastičnoj rebrastoj kutiji, koja je btw. odlična za nošenje harda i kasnije. Drugi Seagate kupljen u drugoj prodavnici sam dobio samo u kesici.
Cek maloNeznam ko je probao ko ne ali razlika izmedju ova dva HDD je pa mogu reci Velika Ne kao sto neki kazu nema razike
250GB 7200.9 320GB 7200.10 Razlika link Seagate
Nemam slike od 250GB tako da nemogu da ih postavim ali razlika je sledeca Bar kod Mene![]()
Sve Radjeno HD Tach v3.0.1.0
250GB Mnogo Mnogo bucniji igla drlja 320GB ko da neradi
250GB 220-230MB/s Prosecan Protok 54-55MB/s
320GB Slika dole
Tako da razlika ipak nije Nikakva kao sto neki kazu.Kupi 250GB.
320GB ima samo vise mesta Nista vise :smash:
Pozzz.....:wave:
Cek malo
320-ka je SATA2, ne drlja, mnogo tisa je, ima prosecan transfer za ~10MB/s veci, ima veci burst, ima samo vise mesta i nista vise
A ti opet preporucujes 250?! :d
Ajde pojasni :eyebrows:
Da neotvaram novi temu, pitacu ovde.
Vidim da svi hvale seagate, ali pazite sad moj problem. Trebam sutra da uzmem disk (ata) i nude mi seagate 250 GB za 5800 i WD 250 GB za 5700 din. Ali ono sto me zbunjuje u odluci je sledace: na seagate mi ide jedna godina garancije (preoverio ovo vise puta?????) , dok za wd idu tri. Sta izabrati u ovom slucaju?
To mi je malo cudno, jer sam bas za tu seriju 7200.9 procitao da je jedna od najtisih, sto se tice Seagate-ovih diskova.
Da neotvaram novi temu, pitacu ovde.
Vidim da svi hvale seagate, ali pazite sad moj problem. Trebam sutra da uzmem disk (ata) i nude mi seagate 250 GB za 5800 i WD 250 GB za 5700 din. Ali ono sto me zbunjuje u odluci je sledace: na seagate mi ide jedna godina garancije (preoverio ovo vise puta?????) , dok za wd idu tri. Sta izabrati u ovom slucaju?
Seagate 250GB, 16MB buffer, UltraATA/100, Barracuda 7200.10 perpendicular, SoftSonic 2.8 bels, OEM pack (u kesici), gar. 3 god. 5,950din www.imtel.co.yu
kad neznas pitas gde ima veca garancija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari