Šta je novo?

Savet (razlog?) oko konfekcije...

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
1. Eagle 32MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400
2. Eagle 64MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400
3. Eagle 64MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400 DDR

Jel' vidite ove tri kvazikarte... E sad mi kazite da li greshim ili je najmanje loshe kupiti (1.) jer kontam da je tu najjadniji ovaj DDR, a da su ove kartice sa 32 MB SDR koliko-toliko uradjene po specifikaciji ( 128bit memory)???

Pitam poshto se kupuj VECA kolichina istih!

septimus je napisao(la):
1. Eagle 32MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400
2. Eagle 64MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400
3. Eagle 64MB NVIDIA GE FORCE 2MX 400 DDR

Jel' vidite ove tri kvazikarte... E sad mi kazite da li greshim ili je najmanje loshe kupiti (1.) jer kontam da je tu najjadniji ovaj DDR, a da su ove kartice sa 32 MB SDR koliko-toliko uradjene po specifikaciji ( 128bit memory)???

Pitam poshto se kupuj VECA kolichina istih!

Kupi MX400 sa 32 Mb.

Imam pitanje (za nekog koga ne mrzi da objasnava):

1. Ajde npr. da izuzmemo brzinu 3d-a i egzoticnije funkcije (skupljih karti). Ono sto ostaje je 2d prikaz... Koliko se (u tom slucaju) pomenute karte razlikuju od svojih skupljih i hvaljenijih pandana?

2. I imam jos jedno(da ne otvaram novi thread), ali drugacije pitanje.
Zamislite da treba da izaberete najbolju karticu bez obzira na cenu (do 200 evra). Primarni kriterijum za izbor je da ne sme da ima fan(ventilator). Koje bi karte dosle u obzir?

Hvala

DS9 je napisao(la):
Zamislite da treba da izaberete najbolju karticu bez obzira na cenu (do 200 evra). Primarni kriterijum za izbor je da ne sme da ima fan(ventilator). Koje bi karte dosle u obzir?

Hvala
cekaj, jel ima neka kartica novijeg datuma bez aktivnog hladjenja?

Hvala drustvo, slabo pratim novije graficke karte, pa nisam ni znao da nema boljih karti bez aktivnog hladjenja. Kako planiram da za neko vreme promenim plocu i ostalo (i stari mystiqe sa 2MB), ova informacija mi je vrlo korisna. Ne znam kako vi, al` ja se komotnije osecam kada ima sto manje ventilatora. Jel` se desava da totalno umre grafcka zato sto je stao fan.

DS9 je napisao(la):
Imam pitanje (za nekog koga ne mrzi da objasnava):

1. Ajde npr. da izuzmemo brzinu 3d-a i egzoticnije funkcije (skupljih karti). Ono sto ostaje je 2d prikaz... Koliko se (u tom slucaju) pomenute karte razlikuju od svojih skupljih i hvaljenijih pandana?

Hvala

Koliko ja znam Gigabyte-ov R9000 nema aktivno hladjenje a spada u karte do 200 E :p

DS9 je napisao(la):
Hvala drustvo, slabo pratim novije graficke karte, pa nisam ni znao da nema boljih karti bez aktivnog hladjenja. Kako planiram da za neko vreme promenim plocu i ostalo (i stari mystiqe sa 2MB), ova informacija mi je vrlo korisna. Ne znam kako vi, al` ja se komotnije osecam kada ima sto manje ventilatora. Jel` se desava da totalno umre grafcka zato sto je stao fan.

Danasnje kartice uglavnom imaju masivne fanove tako da manje-vise nema problema ako stane kuler jer tada masivno telo hladnjaka igra ulogu pasivnog kulera. Bilo je par takvih slucajeva i ovde na forumu.

thnx Anubis i Brutalni, znace mi te informacije.

Nazad
Vrh Dno