hoces da kazes da mercedes s nema problema sa geometrijom pa nema veze sto golf ima bolji ugao gledanja?Stefan1 je napisao(la):Ma TFT ja koristim TFT od avgusta i nikada ne bi se vracao na CRT(to ti je isto kao da vozis Golf i predjes na Mercedes S klase ,vise se sigurno ne bi vracao na Golfa)
prvo, nisi dobro procitao.Misko je napisao(la):TFT, Bahti kakve TFT probleme ima sa geometrijom ja nisam naleteo do sad ni na jedan.
Potpuno si u pravu. I za crt i za tft. Ovi drugi pate od dve mane - pomeranjem po vertikali slika se drasticno menja, po horizontali nije tako strasno, + ako radis u zatamnjenom ambijentu ubija ono pozadinsko svetlo na mestima gde treba da bude crno, tj. crno nije crno vec neki gradijent sivog.DS9 je napisao(la):Hm, vidim nema dileme za mnoge. A ja jos nisam video tft koji bi mi zamenio crt. Valjda mi kod tft-a najvise smeta to sto kad se malo pomerim drugacija je nijansa boja - mozda nisam gledao u dobre tft ekrane
DS9 je napisao(la):...Ovih dana sam morao da napravim jedan jednostavan poster i da ga odstampam u 2 primerka pa sam bio u nekoj firmi koja to radi - sekretarice su imale tft-ove, al mi je indikativno bilo to sto ljudi koji rade pripremu imaju na stolovima ravne crt 21ice....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari