Miskonius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2011
- Poena
- 240
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B550 Gaming edge wifi
- RAM
- 16gb
- GPU
- Zotac RTX 3080 10GB
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
- PSU
- Thermaltake toughpower 775W
- Kućište
- Cooler Master Haf xb evo
- Miš & tastatura
- Redragon Horus & Logitech MX Master
- Tablet
- Huawei mediapad m5
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Trenutni ruter koji sam dobio od Telekoma je max 100mbit što mi predstavlja problem prilikom streamovanja 4k filmova i serija tako da mora da padne neki gigabitni. Namera mi je da bude povezan na Telekomov ruter i da bude posrednik između TV-a i kompa, iliti da bude switch.
Trenutno mi je na ruter zakačen komp i TV, mada u budućnosti možda bude nakačen još jedan uređaj.
Nemam IPTV ali možda se i na to rešim u toku sledeće godine.
Wifi se koristi ali kontam da ruter ne mora da ima wifi pošto glavni ruter će to moći da nastavlja da obavlja ka i ranije?
Šta mi predlažete i na šta treba obratiti pažnju?
Budžet kao budžet nije problem, ali bih hteo da kupim nešto što nije teško podesiti. Takođe, ne bih da kupim nešto što čije funkcije neću nikad koristiti.
Hvala unapred!
Trenutno mi je na ruter zakačen komp i TV, mada u budućnosti možda bude nakačen još jedan uređaj.
Nemam IPTV ali možda se i na to rešim u toku sledeće godine.
Wifi se koristi ali kontam da ruter ne mora da ima wifi pošto glavni ruter će to moći da nastavlja da obavlja ka i ranije?
Šta mi predlažete i na šta treba obratiti pažnju?
Budžet kao budžet nije problem, ali bih hteo da kupim nešto što nije teško podesiti. Takođe, ne bih da kupim nešto što čije funkcije neću nikad koristiti.
Hvala unapred!