Šta je novo?

Savet molim (GF6200)

pcv co.

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
620
Imam MB MSI K8N Neo3 na kojoj je AGR i PCI-e slot za grafiku. Graficka je Asus N6200GE 128 bit AGP (stara 4 meseca) i lako se moduje u 6600. U AGR slotu karta radi solidno, ali svestan sam da zbog manje propusne moci AGR-a ne daje svoj maksimum.
Nameravam da graficku zamenim za PCI-e verziju GF6200, ali nisam siguran da li se PCI-e verzija moze modovati u 6600? U slucaju negativnog odgovora zanima me sta je bolje:
1. GF6200 na PCI-e bez mod-a
2. GF6200 na AGR sa mod-om
Najbolja je naravno GF6200 na PCI-e sa mod-om.
Problem je i pitanje koliko se lako moze sada doci do modabilne PCI-e kartice.

P.S. AGR slot je neka MSI budzevina nastala valjda od 2 PCI-e X1 slota i ima je samo na gore navedenoj ploci.

a sto lepo ne bi uzeo 6600 sa ddr2 memorijom, ili u krajnjem slucaju obicni 6600. naravno pci-e. ne znam sto bi rizikovao sa otkljucavanjem kad za gotovo iste pare mozes da kupis 6600.

U pravu je PoisonFree,cene PCIe 6600 karti su stvarno povoljne i idi na verziju sa ddr2 ,a ko je nema ili ti je skupa(mada su vrlo povoljne) ,idi na Asus ili Leadtek 6600(obe se solidno OC).
Uli je svojevremeno(ne tako davno )predstavio svoj chipset za K8 koji je imao "pravi" agp slot pored PCIe ,steta sto nije bilo toga kod nas(ili ako jeste nek me neko ispravi 🙂 ).

Poz!

Nazad
Vrh Dno