Šta je novo?

Savet i pomoc...

El_Nino

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2005
Poena
301
Imam ovo cudo iz popisa...
plocu, procesor i ram sam uzeo danas, medjutim nakon instalacije u win2k, doom i f.e.a.r. mi se vuku kao crvi!!!
Imam 66.83 drajvere, da li je mozda zbog toga? Sad skidam najnovije pa cu da vidim, jer mi je neverovatno da se ovako vuce (8-12fps)

Takodje, koliko i KAKO mogu da OC ovaj procesor? Ima li neko iskustva? Kako najlakse to da uradim, jel ima neko tutorial?

El_Nino je napisao(la):
...Takodje, koliko i KAKO mogu da OC ovaj procesor? Ima li neko iskustva? Kako najlakse to da uradim, jel ima neko tutorial?

Za prvi problem, instaliraj Windows XP.

Za drugi, SEARCH 😡 😡 😡 Hint, autor je Misko.

U pravu je za garficku (tj kupi novu 🙂 , ja sam doom3 odigrao na 800x600 (medium-low) na staroj
gf 5600 kartici, sa mozda 20-30 fps. Vrlo hrabro od tebe da probas fear na toj kartici, posto se on vuce i na mnogo jacim karticama. Nemoj mnogo da se mucis sa drajverima, mozda dobijes nekih 10% brzine najvise... na 10 fps 11 ne znaci mnogo 🙂))

Graficka je u planu za jedno mesec dana, neki GF6600 ali obican, ne GT...
Jel ima smisla to kupovati, kako bi se uklopilo sa ostatkom?

PS Fear ide solidno u 1024x768, sa CPU settings na max i sa skoro svim GPU na minimum... ali tad je grafika :bljak:

Poslednja izmena:
...

Da , uzmi GF6600 ali sa DDR2, treba da udje u prodaju taman kad ti odlucis da pazaris 😀

Nazad
Vrh Dno