Sta je jeftiniji, 200din mesecno?Nije mi važan download - sa 50-60 Mbita, sve se skine na vreme. Telekom ima duplo lošiji upload ali, to bi možda nadoplatio iil prosto živeo s tim.
U domenu tih brzina, Telekom je značajno jeftiniji ali, s njima nemam nikakvog iskustva (trenutno na SBB, upravo istekao ugovor).
Ono što me zanima je kvalitet veze kod Telekoma - eventualno pucanje i ping. Ako je ping znacajno losiji ili ako veza puca, ostao bi sa SBBom. Ako je isto ili slicno, presao bi na Telekom, jer je jeftiniji.
Dosadašnje iskustvo sa SBBom je OK, ali kopka me može li bolje ili slično, za manje para.
Ne razmisljam o promeni zbog loseg pinga nego pokusavam da skontam dal mogu da imam isti, za manje para.Pa koliki ti je ping na SBB-u kad razmisljas o promeni?
Telekom nudi 50/2 za 2400 (1800 net + 600 fiskni) a kod SBBa je 60/4 3200. Sto se tice cena, na godisnjem nivou, sa Telekomom je usteda nekih 80 jura.Sta je jeftiniji, 200din mesecno?
To!SBB ima generalno bolje pingove, manje hopova od korisnika do end servera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari