Šta je novo?

"Save as" i download u FF-problem

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Na poslu koristim Firefox 1.0.7, zbog koncepcije mreže ne mogu da koristim nijedan download manager već onaj koji dolazi uz FF. Kada hoću nešto da snimim sa neta, posle komande da download započne, kao i posle uspešnog downloada, otvara mi se dijaloški okvir sa zahtevom da ubacim disketu u disketnu jedinicu. Ne znam zašto mi se to dešava jer sam odredio folder za download podataka. Moram nekoliko puta da kliknem na Cancel da bi tek posle toga snimljeni podatak otišao tamo gde sam odredio. Mislim da se to dešava otkad je neko snimio nešto sa neta pravo na disketu, a to je zapamćeno kao standardna lokacija za download. Ne mogu nikako da vratim da mi podaci odlaze odmah tamo gde sam odredio. Može li se nešto odraditi po ovom pitanju?

Mozda nisi probao:

Tools > Options > Dowloads > Download folder > odaberi ask me where to save file every time....

Girese je napisao(la):
Mozda nisi probao:

Tools > Options > Dowloads > Download folder > odaberi ask me where to save file every time....
Malo mi je nepraktično da mu posle svakog downloada dajem putanju. Do nedavno nisam imao ovakav problem pa me zato i čudi ovo dešavanje.

Malo skrecem temu,ali kako da prosledim iz ff da downloaduje flash get.Postoji plug in,ali je on cini mi se samo za operu.

Nadji plugin flashgot na google

Oooooooo muchos gracias na brzom odgovoru NiTro!!!

Ne znam kako se kaze nema na cemu na spanskom 🙂

Dabar je napisao(la):
Malo mi je nepraktično da mu posle svakog downloada dajem putanju. Do nedavno nisam imao ovakav problem pa me zato i čudi ovo dešavanje.
Probaj da mu jednom promenis putanju, pa onda zadaj dowload folder. Mozda ce onda da ukapira gde treba da sacuva download sadrzaj.

Girese je napisao(la):
Probaj da mu jednom promenis putanju, pa onda zadaj dowload folder. Mozda ce onda da ukapira gde treba da sacuva download sadrzaj.
To sam prvo probao ali on se uhvatio za flopi ko pijan plota. Čudno mi je što posle nekoliko Cancelisanja, podatak ipak ode tamo gde treba.

Probaj Download Manager Tweak ekstenziju, vidi ako mozes odatle nesto da tweakujes.

Dorry je napisao(la):
Probaj Download Manager Tweak ekstenziju, vidi ako mozes odatle nesto da tweakujes.
Sutra, na poslu, ću da probam. Živ bio.

Nazad
Vrh Dno