Šta je novo?

satelitski offline download

dzzel@

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
bez naloga!? Da li je moguce!?
Nedavno sam postao vlasnik skystar2 kartice. Posle gustiranja zasticenih kanala na red je dosao satelitski internet. Na ovim forumima sam naisao na dva misljenja clanova nije ni bitno cija, jedan clan je tvrdio da je satelitski offline download nemoguc bez naloga, dok je drugi clan tvrdio da je to moguce ne objasnjavajuci kako. Uz dosta srece uspeo sam da utvrdim da je to moguce, cak sta vise moguc je i download celih internet sajtova!!!
Postupak je relativno jednostavan. Treba vam skystar2 ili neka druga satelitska kartica i jedan od sledecih programa.
1.bsr33(ip/dvb streamreader) fin program, relativno stabilan, sa mogucnoscu direktnog dekodiranja fajlova.Ima 4 predefinisana provajdera za Astru sa mogucnoscu dodavanja drugih.
2.LiveInet je relativno nestabilan program sa manjim opcijama nego bsr. Ima predefinisana 2 provajdera sa mogucnoscu dodavanja drugih.
3.Skynet080, ovaj program nije hteo da radi.
4.Prog file graber je modul za progdvb. Za iskoriscavanje punog potencijala ovog modula potrebno je instalirati jos jedan modul pid data writer. Ima 5 predefinisanih provajdera.Vrlo jednostavan program lak za koriscenje.
Prednosti ovih programa su da skidaju fajlove sa satelita bez ikakvog naloga. Mana je da ste ograniceni na biranje samo ekstenzije fajla odnosno pojma nemate koji fajl se skida. Za pregled i brisanje nepotrebnih fajlova potrebno je mnoogo vremena. Da ne govorim o hard disku.
Sve ove programe imate na http://multidec.host.sk/en/index.html pa malo potrazite.
5.Casablanca je program koji sa lokacije Sat@Once preuzima citave internet sajtove. Nisam brojao ali ima nekoliko desetina zanimljivih sajtova koje je moguce preuzeti. Na primer Anand, Tom hardware, dvbdownload itd. Sa preuzetih sajtova funkcionise i download gotovo trenutno. Moguce je skinuti trailere za filmove, kao i nekoliko korisnih programa. Brzina downloada je 6mb/s. Evo i linka http://212.56.240.42/download/satonce/de/FullSetup_2.1_DE.exe
Nadam se da ce ovo nekome da koristi, da skodi sigurno nece, a ako ne skodi.... (D)

Nazad
Vrh Dno