Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ima sigurno mnogo upucenijih od mene, ali ja sam pre nekog vremena gledao nesto za sebe tako da smatram da mogu bar delimicno da odgovorim na tvoje pitanje. Za gledanje skremblovanih kanala zbog kojih se u pravilu i nabavlja SAT tv, trebaju ti ili originalne ili piratske kartice. Za informaciju o onim drugim poseti recimo www.spaske.net , znaci u svakom slucaju ti treba risiver, programator kartica kao i same kartice, zatim kljuceve skidas sa sa interneta. Sam tanjih i digitalni konvertor kostaju oko 40 evra. Ali to sve zahteva puno vremena i sve manje i manje kanala (dobrih) se mogu gledati na taj nacin. Zato recimo originalni SKY komplet + jednogodisnja preplata u zavisnosti od broja kanala dodje oko 700-800 evra, stim sto je pretplata zatim za svaku godinu oko 200-300 evra. To podrazumeva 100 najboljih filsmkih, sportskih i dokumentarnih ( i onih drugih) kanala. Meni to lici na SAT tv, a ne ovo svake nedelje menjanja kljuceva, te ovaj kanal je promenio sistem kodiranja, itd.
Potreban ti je tanjir (preporuchljivo 1.2m) sa digitalnim/univerzalnim LNBom, satelitski reciever (najpopularniji Technisat Skystar2), odgovarajuci nosach za antenu i kabl 🙂
Ako si zainteresovan za komplet, meni stoji po kuci i ne treba mi, pa mozesh da mi se javish na pm...
Hajde molim te ako nisi prodao skystar karticu i komplet, napisi konkretno sta imas, koliko je staro i koja je cena za komplet, a koja za pojedinacno (ako prodajes pojedinacno)...Pozdrav od OldMana