Šta je novo?

Satelitske kartice i dekodiranje kanala

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
735
Da li neko moze da mi kaze, posto sam neuk u ovoj oblasti, da li pomocu satelitskih kartica (konkretno Skystar 1) mogu da se gledaju skremblovani kanali?
Znam da regularno ne mogu, ali da li pomocu nekog software-a, kao na pr. Multidec-a moze?

'fala pogledacu...
inace Sky programi ne mogu da se gledaju sa ovim?

A sta ce biti od juna - jula kada postanu aktivni novi sistemi kriptovanja? Da li ce moci da se razbiju sa SkyStar1 karticama (DVB-S) i isplati li se kupovati takvu karticu sada obzirom na EON?

JOBAH je napisao(la):
A sta ce biti od juna - jula kada postanu aktivni novi sistemi kriptovanja? Da li ce moci da se razbiju sa SkyStar1 karticama (DVB-S) i isplati li se kupovati takvu karticu sada obzirom na EON?

Od juna verovatno nece moci da se gleda skoro nista.
Kartica se neisplati za EON jer nemoze da prima svih 5 strimova.

Da odgovorim Jooji ,zamalo pa da si u pravu,konkretno instaliras progrqam RAMDISK v1.5 inemas vise incomplete zbog 5 strima, za dekodiranje jos uvek vise otvara programa nego bilo koji EXSTERNI reciver i to u soft modu ,a uskoro i sky MediaGard !!!!

ps:softcam za secu 2 je vec u opticaju!!!!!

[email protected]

KukuLele je napisao(la):
Da odgovorim Jooji ,zamalo pa da si u pravu,konkretno instaliras progrqam RAMDISK v1.5 inemas vise incomplete zbog 5 strima, za
ps:softcam za secu 2 je vec u opticaju!!!!!

Kako da ga podesim?
Pretpostavljam da treba da se stavi da fazzt-ov temp bude na ramdisku, ali onda bi velicina ramdiska bila prilicno velika? (nekada sam imao 1gb memorije, ali sad imam 'samo' 512mb).

btw: Da li znas kako se spaja preko jednog kabla skystar1 i skystar2 da rade na dva transpodera iste polarizacije?

Nazad
Vrh Dno