Šta je novo?

Satelitska televizija

MikeBG

Slavan
Učlanjen(a)
08.09.2007
Poena
309
radio sam search ali nisam nasao nista na tu temu..
interesuje me sta je potrebno sve za gledanje sat tv na laptopu li neka druga varijanta,total tv i sl.?

Jedno od rešenja je Technisat SKYSTAR 2 satelitska kartica koja se priključuje na USB

hvala,upravo citam o toj kartici,nadam se da ce jos neko da predlozi neko resenje:d
interesuje me ako odnesem laptop recimo u crnu goru ili negde u drugi deo srbije koji je provajder najbolji za tako nesto?ok,znam da mi treba provajder za wireless i da imam na "vidiku" access point,relativno lako cemo za srbiju ali za inostranstvo,ne samo cg,nego odnesem laptop na odmor u grcku kako onda da imam tv?

Poslednja izmena:
Deder malo objasni šta si u stvari hteo da pitaš? Meni tvoje pitanje deluje totalno konfuzno... Ne razmem kakve veze ima wireless sa satelitskom televizijom? I kako misliš da gledaš satelitsku TV u Grčkoj osim ako sa sobom nisi planirao da poneseš i satelitsku antenu? Za Grčku ti je najbolje da uplatiš aranžman koji podrazumeva TV u sobi :D

evo uprosticu..odem u grcku i hocu na laptopu tv da imam..kako?:d
jeli jedino resenje da nadjem grckog provajdera i da potrazim tv stanice na netu to je to?

Poslednja izmena:
Ako mislis da gledas tv preko laptopa u inostranstvu,jedino resenje je da gledas preko neta.Ako imas wireless karticu,nadjes provajdera,platis mu net i preko laptopa gledas tv.Ovo sa Sky Star 2 ne pije vodu,jer ti treba tanjir,naravno.A isto ako planiras neku usb tv kartu,tu ti opet treba antena analogna...

evo uprosticu..odem u grcku i hocu na laptopu tv da imam..kako?:d
jeli jedino resenje da nadjem grckog provajdera i da potrazim tv stanice na netu to je to?

Jedino da u hotelu u koji ideš imaju instaliran satelitski risiver, iz koga ćeš ti onda izvući kabl i priključiti na skystar2 usb. Ali onda se postavlja pitanje smisla ceog poduhvata sa ss2 usb.
Ne misliš valjda da vučeš satelitsku antenu (tanjir) sa sobom?

Jedino da u hotelu u koji ideš imaju instaliran satelitski risiver, iz koga ćeš ti onda izvući kabl i priključiti na skystar2 usb. Ali onda se postavlja pitanje smisla ceog poduhvata sa ss2 usb.

Pa čak i da u sobi ima satelitski risiver onda ima i TV pa ne znam šta će mu laptop? Mada obično ni nema risiver jer hoteli uglavnom imaju internu kablovsku televiziju...

hvala svima na odgovorima,pocetnu konfuziju sam napravio zato sto imam gajbu na cg primorju pa sam u brzini spomenuo obe kombinacije kako do tv-a na laptopu,koje naravno nemaju veze jedna sa drugom,naravno da mi se ne isplati da nosim tanjir sa sobom,nego uplatim tamo provajderu tarifu da moze da potera tv net,malo sa googlao,ima sajtova koji nude puno kanala preko neta

Poslednja izmena:
najbolje kupi toshibu cosmo ona dolazi sa tv karticom u kompletu hehehe malo sale.

Nazad
Vrh Dno