Šta je novo?

Satelitska PCI kartica za offline DVB-S2

slobomo

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
445
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 13T Pro black
Pametni uređaji
Samsung smartwatch
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zanima me jel ima to da sekupi kod nas.
Inace sam korisnik Skystar 2 v2.8a kartice.

Pa imas "SkyStar HD2" za DVB-S2. Samo ne razumem ono offline ?

Offline download sa W6 satelita. Znam za techisat kartice al kazu da ima mnogo disc. pa ne stizu fajlovi kompletni vec moraju da se popravljaju. Zanima me dal ima jos neka kartica.

Kod nas tesko da ces naci nesto drugo osim Technisata. Mada ja ne bih ni gledao nista drugo, sa obzirom da je podrska i popularnost na strani Technisata (imas dosta kineskih DVB-S2 kartica za koje nemas ni postene drajvere).

Sto se offline downloada tice (nekad sam se time bavio, sada ne) treba da se ubode dobitna kombinacija streamreader.dll fajla sa dobro podesenim programom za skidanje (podesen ini fajl).
Treba probati sto vise kombinacija i naci sta odgovara (u zavisnosti od vrste i velicine fajla koji se skida).

Na raznim forumima imas vec spakovane i podesene programe pa se igraj :).

Ako si mislio nesto drugo osim Technisata, gledaj da je za karticu uopste i napisan streamreader.dll fajl (kao jedini uslov, jer za mnoge osim drajvera nema nista drugo).

Ako neko ima iskustva sa drugim S2 karticama, neka da svoje misljenje jer i mene zanima.

evo pogledaj ovde

Kod:
http://www.deltaoffline.com/showthread.php?t=6750

tako da definitivno je pozeljno koristiti sat. za ovako nesto.

ss2 hd2 i nije pravljena za net vec je namena glavna za hd kanale na satu pa zato i nema streamreader.dll za nju
dok je ss2 upravo suprotno.

Tako je. Zahvaljujuci internet zajednici i entuzijastima takve stvari i rade na ovim karticama.

Mislim da je ipak pojavom flat interneta taj entuzijazam opao (makar kod mene).

Samo da se flet zadrzi kod nas a ne da bude kao u razvijenijim zemljama, prepaid al brz net.

I gde ima SS HD2 da se kupi ja sam jedno vreme trazio nigde je nije bilo.

Video sam da ima microsystems

a pakom?

Kakav to download ide na W6, može neki link? Je li to DVB-S2 ili DVB-S?

samo dvb-s2
pogledaj gore stavio sam link

SKY%20STAR%20HD%202.jpg

Cena 9874.66
Inace moze da se nadje na nasem trzistu kao i podrska za skidanje u DVB-S2 rezimu

Prilozi

• Manna 11449 DVB-S2.part1.rar
    976.7 KB · Pregleda: 80
  • Manna 11449 DVB-S2.part2.rar
    612.2 KB · Pregleda: 68
sory nisam mogao da vidim info stranu jer sam razvukao kolonu IME.

Ko oce da kupi ovde ima.
Kod:
http://www.kupujemprodajem.com/SkyStar-HD2-satelitska-PC-HDTV-kartica-51736-oglas.htm

Vrh Dno