Šta je novo?

Satelitska antena i programi

Azda'

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
Elem trazim pomoc za svog druga. Kako smo pasionirani ljubitelji bejzbola , a kolega ima sve kod kuce od tanjira decodera itd itd... (nije vezan za racunar)
do prosle godine je sve bilo ok jer se mogao gledati "grebovani" nemacki kanal premiere.de koji je prenosio sto sta. Da li zna iko da li je moguce kupiti karticu premiera kod nas i legalno gledati kanal i kolika je cena za to ?

I da li postoji i jedna druga opcija da se nekako dobije taj paket na bilo koji nacin. Ako neko ima neka slicna iskustva neka mi ostavi pm gde bi se mogao kontaktirati neko ko se bavi slicnim stvarima. Isto to vazi osim premiera, i za italijanski sky sport ili slicno. naravno bilo bi idealno da postoji espn da se skine ali pretpostavljam da je njihova protekcija suvise jaka.

I da li bi popravilo stanje da se poveze sa tv karticom satelit ili kako vec jer sam davno citao da se tako jos lakse skida sadrzaj nekih kanala.

modovi nadam se da ne krsim zakone , a ako da javite pa cu promeniti znacenje posta jer je ovo za nas 40 ljudi jako bitno.

hvala

malo sam njuskao po searchu i nasao par linkova ... ali i dalje pitanje stoji kako i sta :) posto sam lejmer veliki za satelite itd...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno