Šta je novo?

Sateliti od 5.1 na zid

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Naime, neophodno mi je da postavim satelite od kucnog bioskopa. na zid.Pa sam kontao da ih(poshto idu na vrh zida) okrenem malo nadole, a isto tako i one koji su na stranama, da zakrenem da budu okrenuti ka centru sobe.Jel to tako treba da se uradi?
I da li znate da li postoji neka jeftinija varijanta koja bi drzhala te satelite na zidovima, poshto mi za neke nosache trazhe 1500din za 2 komada?MNOOOOOGO!!!

Zadnji sateliti treba da budu okrenuti ka tebi. Mogu da budu i na 2m visine, ali moraju da budu upereni ka tvojoj glavi. Frontovi ne. Oni stoje normalno u odnosu na zid, i treba da budu u visini glave. 1500 za dva komada nije mnogo...

Gledaj da postavis i predje i zadnje satelite u visinu glave kada sedis, to bi bilo idealno. 1500 za par nosaca nije uopste skupo, a neko jeftinije resenje... Ili super-lepkom da ih lepis na zid ili da pravis dve gomile od starih novina i da drzis satelite na njima :d Ovo je jos i najbolje, nema nikakvog busenja zidova, a mozes i da ih postavis na idealnu visinu, a po potrebi i fino stelujes :D

ako hoce jeftinije, moze da stavi one zidne nosace polica (savijeni metal u obliku slova L, nisam siguran za strucan naziv :) ) i neku lepu ivericu na njih. Sluzice svrsi a bice 500 din za oba komada :smash:

naravno, to bi bila polica za zvucnik, sto znaci da nema nikakvu regulaciju ugla ili bilo sta slicno, ali moze da posluzi za male pare

E, ovo sa nosachem za policu mi se prilichno svidja.A ako njih postavim pod uglom, onda josh bolje.Hvala na ideji :)
A shto se tiche visine, neizvodljivo mi je da frontove postavim u visini glave,tj. desni mogu, centralni mora iznad ormana,a levi mogu da postavim u visini glave jedino ako ga stavim izmedju zida i ormana(tj. kao da ga stavim u rupu od 70 cm, a kontam da to ne bi bilo dobro).

Evo jos jedne fore, mada joskaananas-a nece bas biti od pomoci (zato sto mu treba polica pod uglom).

Najjeftinije moguce, a prilicno efektno izgleda.

Prilozi

• polica-1.jpg
    polica-1.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 121
  • polica-2.jpg
    polica-2.jpg
    135.3 KB · Pregleda: 115
  • polica3.jpg
    polica3.jpg
    122.3 KB · Pregleda: 135
Nazad
Vrh Dno