maddog74
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2006
- Poena
- 320
Moja oprema
- Laptop
- Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
- Tablet
- /
- Mobilni telefon
- XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
- Pametni uređaji
- XIAOMI Smart Band 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam problem sa hard diskovima na drugarovoj Biostar P4M900-M4 ploci.Do juce je bio instaliran PATA HDD MAxtor od 160GB,a sinoc je drugar kupio samsung F3 500gb SATA i zamenio hard.Menjao ga je zato sto je SMART na Maxtoru vec duze vreme prijavljivao greske,ali je i tako radio godinama do pre neki dan kad je pocelo da se cuje skljocanje iz racunara,tj harda i racunar je poceo da se usporava,koci i restartuje uz nudjenja ekrana za ulazak u safe mod itd...
Kad je instalirao Samsung ,u pocetku je sve teklo kako treba,instalirao je Win i prilikom instaliranja propratnih programa komp je zablokirao i karakteristicni zvuk se ponovo cuo,skljocanje iz Samsunga uz restart,bez sanse da se udje u safe mod iako nudi taj ekran,a meni je sad cak i prijavio da je hard failure i da zamenim sistemski disk.U Biosu ga uredno prepoznaje.Samsung na mom kompu radi bez greske,njegovo napajanje je novo i tera moj komp bez blokiranja,menjao sam ram,mesta u slotovima i isto.Ne pada mi na pamet sta jos da probam,a ploca je stara manje od godinu dana i da li je moguce da je ploca otisla....
Predpostavljam da bi i onaj Maxtor radio na mojoj ploci,ali nije mi ga doneo....
Kad je instalirao Samsung ,u pocetku je sve teklo kako treba,instalirao je Win i prilikom instaliranja propratnih programa komp je zablokirao i karakteristicni zvuk se ponovo cuo,skljocanje iz Samsunga uz restart,bez sanse da se udje u safe mod iako nudi taj ekran,a meni je sad cak i prijavio da je hard failure i da zamenim sistemski disk.U Biosu ga uredno prepoznaje.Samsung na mom kompu radi bez greske,njegovo napajanje je novo i tera moj komp bez blokiranja,menjao sam ram,mesta u slotovima i isto.Ne pada mi na pamet sta jos da probam,a ploca je stara manje od godinu dana i da li je moguce da je ploca otisla....
Predpostavljam da bi i onaj Maxtor radio na mojoj ploci,ali nije mi ga doneo....