boris.ilic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.02.2008
- Poena
- 430
Koji sata DVD rezachi su se do sada pokazali kao najbolji? Ima li nekih testova?
Hvala.
Hvala.
Pretrazio do neke XX strane, u medjuvremenu izlaze novi modeli, bilo je dosta problema sa sata kucistima pa reko je li ima neko sveza iskustva. cuo sam da su LiteOn dobri.pa pretrazi malo forum, ima bas dosta o tome
Ja ima SAMSUNG sh-s203b i prezadovoljan sam.
Posto tolike glasove dajete, nacicu ga makar morao ceo NS da prevrnem.![]()
pa pazi ja sam uporedjivao i B i D sa hakovanim FW-om i ispada da rade isto, skenovi maltene identicni. A sto se tice mog D rezaca radi mnoooogooo bolje od kako ima hack FW, znaci cita brze i to dosta pri citanju diska dostize krajnju brzonu od 27 MB/s sto je prilicno do j za rezace a krece sa nekih 12-13 MB/s, reze brze naravno ali se najveca razlka u rezanju oseca pri brzinama od 8x i 12x tu ubija koliko brzo reze u odnosu na fabricki FWcek, imas D koji dosta bolje radi otkako si promenio FW? U cemu je prakticno razlika?
da li se D sa novim FW-om ponasa isto kao B sa nekim svojim novim ili sam i to lose shvatio?
Kupio sam D pre 10 dana pa me zanima.
Gde si uzeo Lite onznaci LiteOn i neces da pogresis, ja imam 20A1S a pre njega sam imao 16A7S i mogu da ti kazem da mi je bio bolji onaj prethodni nekako mi je bio brzi u svemu, ne kudim ni ovaj ali vise sam voleo stari, imam pored njega i Samsng SH-203D nije B nego D ali hakovani fw i radi kao metak, dok je bio na fabrickom FW-u nije mi bio zanimljiv sa hakovanim je poleteo. B je i dalje bolji ali ja ne provaljujem razliku, komsija ima B a ja D, koliko ja vidim ponasaju se identicno
savet: Pioneer izbegavaj u sirem luku (imao sam nekoliko i kao rezaci su bili ok ali kao citaci su uzasno spori, svaki noviji je sve gori i gori nadam se da ce se popraviti uskoro, NEC nije los ali vise nema dobrih primeraka tj modela, zadnji dobar je bio 3550(1) i 4550(1) sve posle toga sami krsevi)
imtel, nbg, iza novog merkatoraGde si uzeo Lite on
super, ako je u pitanju samo suva brzina, jer se bar sto se tice citanja/rezanja uglavnom nikuda ne zurim [kad stigne, stigne]
meni je bitnije da audio diskove reze kako treba na 8x brzini, kao sto je dve godine radio stari nec 4550 .. dirao bi mu fw samo ako se kvalitet narezanog cd-a drasticno razlikuje od default-a
poz i hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari