Šta je novo?

SAT TV + Digital casopis

stex

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2002
Poena
630
Jel ima neko ziv ovde iz Digital-ovog tabora? Zanima me gde su nabavili one sat kartice prikazane u novom broju? Kupio bih onu koja nema CI slot, pa ako je neko voljan da odgovori, bilo bi bas lepo.

Heh... Prolink je poslao sample na test, a za drugu ne znam. Javi se redakciji i pitaj za tu karticu... mozda je i prodaju :)

sat tv

byMaX je napisao(la):
Heh... Prolink je poslao sample na test, a za drugu ne znam. Javi se redakciji i pitaj za tu karticu... mozda je i prodaju :)

Jel mozes da mi pomognes u kupovini? :)

Re: sat tv

stex je napisao(la):
Jel mozes da mi pomognes u kupovini? :)

Kartica nije moja... najbolje je da posaljes mail u redakciju, nego telefonom, ... to ti je moj savet i pomoc... videcemo sta ce se sa tim....

Razmisli prije kupovine. Moci ces samo FTA kanale da pratis...
Nijedan od postojecih programa (Multidec, ProgDVB, DVBX, DVB-Control, Pratsj-TVPro) za kodirane kanale neces bar za sada moci da koristis.

Jeste, a razlika u ceni nije tako velika da ne bih kupovao sa CI slotom. A kad posle sakupis pare kupis neki modul i piratsku karticu i uzivas :cool:

Matthias je napisao(la):
Jeste, a razlika u ceni nije tako velika da ne bih kupovao sa CI slotom. A kad posle sakupis pare kupis neki modul i piratsku karticu i uzivas :cool:

Ma treba mi jeftina kartica, SkyStar 1 imam, a ovo je za drugi komp.

E da kad ste vec kod toga, po kojoj ceni moze da se nadje skystar 1 (ako je to onaj sto moze da dekodira) ili neka kartica u tom "rangu" (sto se tice dekodiranja)

vlycos82 je napisao(la):
E da kad ste vec kod toga, po kojoj ceni moze da se nadje skystar 1 (ako je to onaj sto moze da dekodira) ili neka kartica u tom "rangu" (sto se tice dekodiranja)

Nova verzija, npr. Nexus za 370-280e.

vlycos82 je napisao(la):

Valjda oko 250€ za novije verzije Hauppauge Nexus 2.x. Starije verzije su manje 150-200€ sa istim mogucnostima...

Nazad
Vrh Dno