Šta je novo?

Sat risiver->komp->dekodiranje?

SickMF

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2004
Poena
745
Naime, posto vec imam dobar digit. risiver, ne bacaju mi se pare na dodatnu karticu PCDB. Da li signal na neki nacin moze da se dovede sa risivera u racunar, pa da se nekim softverom dekodira kao kod pc dvb kartice a zatim vrati u risiver pa na tv? Mislim da je to nekada radjeno sa analognim kanalima i laptop-om.
Unapred zahvalan.

Sa digitalnim risiverom NEMA ŠANSE.

SS2 kartica je 75e kud ces jeftinije. Samo programator za kartice je 50e pa ti vidi

ma ja mislim da moze da se risiver prikljuci na komp,znas i sam da ima prilkjucak za komp radi updateovanja software-a
Ako ti se nezuri idi na Video sat show 2004,sajam o satelitskoj tv i uredjajima,sredinom aprila u hotelu jugoslavija,ako te interesuje,reci cu ti tacan datum.Tamo ce biti veliki broj strucnjaka,pa ce biti moguc i konsalting

Humax IRCI-5400z patchivan 6 in 1.
Vec dve godine mi je povezan null-modem kablom, koristim njegov modul kao programator, Humax EEprom Editor softver za programiranje kartice koja je u risiveru. :banana:

E sad... nisam imao bas puno vremena da se jurcam oko Seca2 (Palco, Taquilla), novog Betacrypt-a (Premiere) itd. mada sam video da su poceli sa patchevima i za to. To cu na leto :)

Pozdrav.
;)

Kako god okreneš, SS2 je najjeftinije i najbolje rešenje naravno ako imas računar.
Ja imam Echostar2600 i Viaccess, Seca, i Alphacrypt module i programator, ali sam kupio SS2.

Alexandro je napisao(la):
E sad... nisam imao bas puno vremena da se jurcam oko Seca2 (Palco, Taquilla), novog Betacrypt-a (Premiere) itd. mada sam video da su poceli sa patchevima i za to. To cu na leto :)

Pozdrav.
;)

Aha svi se ubise od dekodiranja sece2 i ostalih sistema sa prefixom 2 :d ,samo niko da ponudi konacno resenje koje radi,mozda ces da patchujes secu 2 ali nije jasno koje ce godine da se desi to leto...

pozdrav

Rekoh da cu ovog leta da se pozabavim tom tematikom i vidim sta mi je potrebno, a to sto niko ziv ne razbija Seca 2 i ostale "sufix 2" zastite sam dobro upucen.
Nedavno sam video Palco i covek nece da mi kaze o cemu se radi... grrrrr

mishkooo je napisao(la):
Aha svi se ubise od dekodiranja sece2 i ostalih sistema sa prefixom 2 :d ,samo niko da ponudi konacno resenje koje radi,mozda ces da patchujes secu 2 ali nije jasno koje ce godine da se desi to leto...

pozdrav
Pa verovao ti ili ne to se desava već sad. Ko što reče Alexandro Italijani u se već gledaju.

merlin je napisao(la):
Pa verovao ti ili ne to se desava već sad. Ko što reče Alexandro Italijani u se već gledaju.

Daj boze da si u pravu ali vec vise od godinu dana se prica o tome i nista,kada budem svojim ocima video-verovacu ali ponavljam jos jednom voleo bih da si u pravu da nije buva...

pozdrav

mishkooo je napisao(la):
Daj boze da si u pravu ali vec vise od godinu dana se prica o tome i nista,kada budem svojim ocima video-verovacu ali ponavljam jos jednom voleo bih da si u pravu da nije buva...

pozdrav

Nisi u toku, SKY Italia se već gleda, doduše sa Dreambox reciever-ima ali autor Yanksee-a je za par dana obećao novu verziju, koja će i nama smrtnicima sa SS2 kartama omogućiti gledanje ovog paketa. Da ne bude zabune cela Seca 2 nije provaljena, već samo SKY Italia paket.

Alexandar je napisao(la):
Nisi u toku, SKY Italia se već gleda, doduše sa Dreambox reciever-ima ali autor Yanksee-a je za par dana obećao novu verziju, koja će i nama smrtnicima sa SS2 kartama omogućiti gledanje ovog paketa. Da ne bude zabune cela Seca 2 nije provaljena, već samo SKY Italia paket.

Tacno je da nisam bas u toku ali je takodje tacno i da je otvorena samo sky italia tako da i dalje mislim da je ovo vrlo mali pomak(citaj nikakav) koji nista neznaci.Nemojte da me pogresno shvatite i ja imam ss2 i nadam se da ste svi vi u pravu.

pozdrav

Kako malo pa omogućeno je gledanje najboljeg paketa.

Cega ??
Kad smo vec kod SkyItalia desava mi se da kad na SkySport1 namestim Engleski nemam sliku, samo sto vratim na italijanski eto je i slika ??

Nazad
Vrh Dno