Šta je novo?

SAT. Net opet problemi

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
preshao sam na win2k,nabavio novi instalacioni cd 1.6 za EOL i sad imam nove probleme
sve sam instalirao po prilozhenom uputstvu sa cd-a,signal mi je oko 70% ali imam problem sa file fetchom
naruchim file,on stigne i kad treba da ga shedulujem njega nema u selective reception u fazztu
skinuo sam i onaj .fzc configuration file i kencast download key i dodao josh jedan kanal za announcement
ako neko zna reshenje,neka javi jer cu poludeti sa ovim eolom

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
preshao sam na win2k,nabavio novi instalacioni cd 1.6 za EOL i sad imam nove probleme
sve sam instalirao po prilozhenom uputstvu sa cd-a,signal mi je oko 70% ali imam problem sa file fetchom
naruchim file,on stigne i kad treba da ga shedulujem njega nema u selective reception u fazztu
skinuo sam i onaj .fzc configuration file i kencast download key i dodao josh jedan kanal za announcement
ako neko zna reshenje,neka javi jer cu poludeti sa ovim eolom
Imas uputstvo za konfigurisanje na www.eoninside.com

Sta ce ti jos jedan kanal u fazzt-u?

:) :) :)
Ja sam imao isti "problem" posle prelaska sa 1.2 na 1.6 drajvere.
Novi drajveri su "zakljucani", "otkljucavas" ih aktivacijom pretplate (pin kodovi). Posto vec imas otvoren nalog kao i ja, otkucas umesto ta dva koda korisnicko ime i sifru.
Nakon instalacije ti on to sam ponudi, ako si taj korak samouvereno preskocio kao i ja, start menu\sky2pc\register.html.
U pitanju je softlock tako da ovo moras da ponovis za svaku instalaciju windowsa.

bio

sam registrovao karticu opet kao i prvi put
shto se tiche drugog kanala tako pishe na sat traktovom sajtu kao i u helpu eol-a
shto se tiche mog problema,sve je bilo u redu,kasnije je sam dodao file u selective receptions,ipak hvala svima

Nazad
Vrh Dno