Šta je novo?

Sastavljanje nove konfiguracije

agapetos

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
305
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Wireless provajder
Od prijatelja sam čuo da na ovom forumu ima dosta dobrih ljudi koji su spremni da pomognu, pa bih hteo i sam da se uverim :D
Razmišljam da kupim jedan računar pa mi treba pomoć oko sastavljanja što bolje konfiguracije za cenu od 1000 eura. Računar bih koristio uglavnom za igranje (osim pisanja i surfovanja što uopšte nije zahtevno) Razmišljao sam da procesor bude 64-bitni AMD, da je monitor 19 - inčni (da nije LCD) i za zvučnike mi je sasvim dovoljno da su 5.1
Stvarno bih bio zahvalan svakome ko bi mi dao koristan predlog za ovu konfiguraciju.

Unapred hvala :)

Za tolike pare mozes da kupis nForce 4 (Ultra) maticnu plocu (nebih da navodim proizvodjaca da me ostali posle ne udave komentarima"a sto ta a ne ova"... ali bilo da odaberes Asus,Epox,MSI neces pogresiti), Athlon AMD64 bar 3000+(S939), neki Maxtor 120-200GB iz serije 10 (S-ATA naravno) ili neki Samsung ili..., graficku za te pare mozes nVidia 6600GT MSI ili Asus naprimer mada ti je sve to jedno te isto, sto se memorije tice negde sam video da su solidno ishvalili Kingston HiperX DDR500 i tu bi mogao da uzmes 2x512MB ili 512MB pa kasnije jos toliko, DVD-RW recimo NEC 3520 ili neki Samsung..., kuciste obavezno nesto kvalitetno kao naprimer CoolerMaster ili Antec a najbolje (i najlepse) ako negde nadjes Thermaltake (bar 360W), a sto se monitora tice ipak bih ti preporucio recimo Samsung 710T TFT naravno jer nije mnogo skup a dovoljno je brz za igrice a ako i nemozes da se uklopis u cenu sa njim najbolje ti je ako budes napravio par usteda (kod kolicine memorije recimo) i ipak uzeo TFT jer ce ti oci biti JAAAAAKO ZAHVALNE!!!!
Toliko od mene (nista o zvucnjacima jer ih ne"pratim"ali mozda ti je bolje da prvo nabavis ovo pa ako ti ostane dovoljno love uzmi 5.1 Genius Wood ili Altec a ako ne i 2.1 ce da ti zavrse posao, bolje ulozi vise kinte da sacuvas vid nego da ostecujes sluh)
Pozdrav ,)
:type: :crash:

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se svima koji su mi dali neki savet i samo da kažem da sam već uzeo konfiguraciju, tako da ovaj Thread može da se zatvori.

Nazad
Vrh Dno