Šta je novo?

sastavite mi dve konf

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
jedna do 40.000 din a druga do 50.000 din kompletne sa pdv
ne bitno da li intel ili amd, mozda bolje amd jer se nece klokovati
obavezno tft monitor

hvala

Poslednja izmena:
jedna do 40.000 din a druga do 50.000 din kompletne sa pdv
ne bitno da li intel ili amd, mozda bolje amd jer se nece klokovati
obavezno tft monitor

hvala

Ovo je jedna od najgluplje postavljenih tema koju sam duze video, pa ovo izgleda kao u prodavnici dacete mi 400 grama pecenice i 500 grama sira :D.
Covece kompjuteri se kupuju radi neke svrhe dakle, reci ti lepo za sta ce oni sluziti.

A mozes lepo i sam da skines neki cenovnik pa da sam sastavis, ili jos bolje da kupis neku gotovu konfiguraciju, posto se ocigledno mnogo ne razumes kad mozes da postavis ovakvu temu...

Evo ja ti sastavio ovu jeftiniju konfiguraciju. Sastoji se iz 24" TFT-a koji kosta 40.000 dinara, jel moze ?
Nisi naveo ni kolika dijagonala, nista...

Bez uvrede !

Vise informacija potrebno...

e covek ne lupaj... dobio sam takav zahtev, znaci dve konfe, jedna do 40k druga do 50k, obavezno tft min 17" i sta sada tu nije jasno? Pa treba mi najbolje za te pare, jer bas kontam da gotove konf. su malo skuplje, odnosno moze bolja konf da se sastavi za iste novce. Pa sad, u pravu si, ne razumem se uopste.

Moras da kazes za sta ce biti namenjeni ti racunari, da li prvenstveno za gaming, ili kancelarijske poslove, ili...
Ako je za gaming onda treba voditi najvise racuna o grafickoj...
Ako je za neke zahtevne programe, onda treba dosta memorije...
Ako je za ...

Znaci moras da pruzis, kao sto rekoh, vise informacija, vidis da ti niko ne odgovora...

Evo ti jedna personalna poruka...

Nazad
Vrh Dno