Šta je novo?

Sasa Curcic: "Droga, devojke i kola su unistili moju ka

Za one koji nisu videli text, evo o cemu se radi:

Sasa Curcic: "Droga, devojke i kola su unistili moju karijeru"

Bogati fudbaleri su upozoreni da njihov zivot pun luksuza, slave i srece moze dovesti do samounistenja upotrebom droge.
Na kraju nedelje, kada je doslo do skandala o velikim iznosima na koje se pojedini fudbaleri klade na kladionicama, bivsi as engleske Premijer Lige i bivsi reprezentativac Jugoslavije, Sasa Curcic, otkriva nam kako su kokain, ekstazi, pice, zene i skupa kola unistili njegovu karijeru.

Najmladji reprezentativac Jugoslavije sa 17 godina, imao je sve kada je 1996. godine presao iz Boltona u Aston Vilu za tadasnji klupski rekord od 4,5 miliona funti, ali posle prve godine svog ugovora u kojem je zaradjivao 12.000 funti (18.000 €) nedeljno, on nije imao ni "prebijenog penija", posto je potrosio vise od milion funti na drogu, zurke i brza auta. Curcic sada radi kao konobar za 100 funti (150 €) nedeljno u Londonskom Sohou i priznaje kakve je greske cinio u zivotu.

P.S. Pridruzujem se:
Zamolio bi nekoga ko ima plaćen pristup na www.sportskacentrala.com da mi pastuje ceo tekst ovde
Bio bi mu neizmerno zahvalan !!!

ne verujem da je spao na tako niske grane...
secam se da je pre 3 godine napravio do jaja zurku za ng naime zakupio je bus ili tramvaj i vozio se celu noc a unutra kurve pice i droga :)
hihi

Vrh Dno