X800 GTO 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I u mi je obecana za petak u Sintehu.
Kakaroth je napisao(la):X800 GTO 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I u mi je obecana za petak u Sintehu.
Froka je napisao(la):Brate,ako nije tajna,napisi po kojoj ceni ces je dobiti,da isplaniram koju babu ili dedu da izradim za kes.....![]()
X800 GTO 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I u mi je obecana za petak u Sintehu.
Tacno je,Sinteh radi samo veleprodaju.
kisa je napisao(la):Kako mu je onda obecana, ako je veleprodaja?
simpson H je napisao(la):Pa mozda radi u nekoj maloprodaji![]()
Pa ta maloprodaja ce dugo da zivi, ako kupi VGA za 175e, a proda je po 215e.Paradigma je napisao(la):Sigurno maloprodaje :d
Evo nestrpljivima da kazem da je dilerska 175€ + PDV, dakle ako maloprodaje onda ~ 215€.
P.S. X800GT je 135€ + PDV + malaprodaja = ~ 170€
Gedza je napisao(la):Pa ta maloprodaja ce dugo da zivi, ako kupi VGA za 175e, a proda je po 215e.
(175x86,5x1,18=17.862din 17862/84,80=210,50) Ako sa zaradom od 2% od kojih treba odbiti jos i PDV (18%) moze da izdrzava firmu svaka mu cast. Inace trosak svakog meseca da posedujete firmu sa zakupom najskromnijeg lokala kosta minimum 1500eura, a realnije 2000e ( i to sa najosnovnijim troskovima). Pa vi vidite koliki promet treba da se ovo otplati, a posle toga i nesto zaradi. :wall:
Zato sto samo ona moze da se moduje u x850xt (pe).leksa je napisao(la):Zasto juriti bas GTO^2? Sasvim su dobre i obicne GTO.
leksa je napisao(la):Zasto juriti bas GTO^2? Sasvim su dobre i obicne GTO.
Nema uticaj na uspesnost modovanja.mLaki je napisao(la):ali jedino kartica ima 2.0ns memoriju
kisa je napisao(la):Zato sto samo ona moze da se moduje u x850xt (pe).![]()
U pravu si, gto je sjajna kartica za te pare.
Da, cuo sam, prema navodima moze Powercolor GT EVO (sa vodenim hladjenjem), onda Connect 3d GTO (ima i dodatni 6-pinski konektor), znaci verovatno PCB od x850, onda pomenuta Sapphire (mada sumnjam da ce postojati kod nas).leksa je napisao(la):Upravo to i jeste moja poenta, pogledaj po forumima, ljudi su uspeli mnoge GTO modele uspesno da moduju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari