Šta je novo?

Sapphire x800 gto2

ponavljac

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2005
Poena
317
Da li je doticna stigla kod nas? Ako jeste, jel imao neko iskustva sa njom? (x850xt mod :))
Hitno mi treba radi kupovine. :)
I jos, koji su sve distributeri Sapphire-a kod nas? (Comtrade, Sinteh?).
Pozdrav.

Poslednja izmena:
X800 GTO 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I u mi je obecana za petak u Sintehu.

Kakaroth je napisao(la):
X800 GTO 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I u mi je obecana za petak u Sintehu.

Brate,ako nije tajna,napisi po kojoj ceni ces je dobiti,da isplaniram koju babu ili dedu da izradim za kes..... :D

Froka je napisao(la):
Brate,ako nije tajna,napisi po kojoj ceni ces je dobiti,da isplaniram koju babu ili dedu da izradim za kes..... :D

U svakom slucaju najmanje 50 eura vise od realne cene za tu karticu.

Ovdasnji "uvoznici" se moraju MALO ugraditi,jebi ga.

Ta karta mekano moze ovde da udje na 150-160 eura.

Tacno je,Sinteh radi samo veleprodaju.

Poslednja izmena:
simpson H je napisao(la):
Pa mozda radi u nekoj maloprodaji :D

Sigurno maloprodaje :d

Evo nestrpljivima da kazem da je dilerska 175€ + PDV, dakle ako maloprodaje onda ~ 215€.

P.S. X800GT je 135€ + PDV + malaprodaja = ~ 170€

Poslednja izmena:
Paradigma je napisao(la):
Sigurno maloprodaje :d

Evo nestrpljivima da kazem da je dilerska 175€ + PDV, dakle ako maloprodaje onda ~ 215€.

P.S. X800GT je 135€ + PDV + malaprodaja = ~ 170€
Pa ta maloprodaja ce dugo da zivi, ako kupi VGA za 175e, a proda je po 215e.
(175x86,5x1,18=17.862din 17862/84,80=210,50) Ako sa zaradom od 2% od kojih treba odbiti jos i PDV (18%) moze da izdrzava firmu svaka mu cast. Inace trosak svakog meseca da posedujete firmu sa zakupom najskromnijeg lokala kosta minimum 1500eura, a realnije 2000e ( i to sa najosnovnijim troskovima). Pa vi vidite koliki promet treba da se ovo otplati, a posle toga i nesto zaradi. :wall:

*******o, nema sta (tumacite kako ocete, ironicno ili ne).

Gedza je napisao(la):
Pa ta maloprodaja ce dugo da zivi, ako kupi VGA za 175e, a proda je po 215e.
(175x86,5x1,18=17.862din 17862/84,80=210,50) Ako sa zaradom od 2% od kojih treba odbiti jos i PDV (18%) moze da izdrzava firmu svaka mu cast. Inace trosak svakog meseca da posedujete firmu sa zakupom najskromnijeg lokala kosta minimum 1500eura, a realnije 2000e ( i to sa najosnovnijim troskovima). Pa vi vidite koliki promet treba da se ovo otplati, a posle toga i nesto zaradi. :wall:

Gedzo u pravu si, maloprodajne cene koje sam naveo u racunici su minimum, jer predpostavljam da neko ima i nesto nize nabavne.

Ja sam nasao Sapphire X800GTO2 na jednom Online Shopu iz nemacke i tamo kosta 250e, tako da kod nas mozemo ocekivati cenu od 300e i navise...

P.S. Nadam se da gresim :S:

Poslednja izmena:
Zasto juriti bas GTO^2? Sasvim su dobre i obicne GTO.

leksa je napisao(la):
Zasto juriti bas GTO^2? Sasvim su dobre i obicne GTO.
Zato sto samo ona moze da se moduje u x850xt (pe). ;)
U pravu si, gto je sjajna kartica za te pare.

Kolko sam cuo Connect 3D X800GTO se takodje moze modovati, ali jedino kartica ima 2.0ns memoriju i succsess rate modinga je nepoznat...

Ako je dilerska 175€, neka se maloprodavac ugradi sa 18% (sto je ekstra procent) i sa PDV-om MPC je ispod 245€, sto je sasvim korektna cena! A za one kojima je to puno tu je GT za 60€ manje (gledajuci gore navedenu matematiku)

kisa je napisao(la):
Zato sto samo ona moze da se moduje u x850xt (pe). ;)
U pravu si, gto je sjajna kartica za te pare.

Upravo to i jeste moja poenta, pogledaj po forumima, ljudi su uspeli mnoge GTO modele uspesno da moduju.

leksa je napisao(la):
Upravo to i jeste moja poenta, pogledaj po forumima, ljudi su uspeli mnoge GTO modele uspesno da moduju.
Da, cuo sam, prema navodima moze Powercolor GT EVO (sa vodenim hladjenjem), onda Connect 3d GTO (ima i dodatni 6-pinski konektor), znaci verovatno PCB od x850, onda pomenuta Sapphire (mada sumnjam da ce postojati kod nas).
P.S Ja ciljam na His GTO sa silencer-om, veliki potencijal klokovanja (veci od x850xt), nisam cuo da moze da se moduje, ali je vraski brza i sa 12 pajpova. ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno