Šta je novo?

Sapphire x1600pro na Win98SE??

Siki187

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2003
Poena
604
Da li je moguce da ne postoje drajveri za Win98SE i da karta radi samo u XP...imam dva sistema jedan XP drugi win98...za XP ima drajvera za 98SE nema..da li neko ima takvu kombinaciju ili zna resenje? :smash:

Poslednja izmena:
Windows 98 više niko ne podržava pa čak ni sam microsoft. Nvidia kartice rade.

Da, znam za nvidiu da sljaka ali sam mislio da mozda i ATi ima neke drajvere od pre, u arhivi, koji bi podrzavali x1600pro na win98SE? postoji li takvih? :wall:

Poslednja izmena:
ati-ne,dna-ne,omega-ne,softmod-ne s obzirom da je novija kartica i da je ne podrzavaju stariji driveri odgovor je 99% ne.Sada ostaje jos modovanje starih drivera i dodatak podrske pa ko voli ( i zna ) neka pokusa

A što lepo ne instaliraš win2k ili winxp i rešiš problem kao čovek?

Можда хоће да игра старе игре које не раде на Xp :)

Ili mozda covek mrzi akceleraciju koja postoji u XPu.

Nego kao sto su ti rekli win98 vise nema podrsku. Kod Microsofta podrska za proizvod traje 7 godina tako da uskoro ce i win2k da ostane bez istog.

Napaceni brate: Mrka kapa kod X1600 Pro i Prozors-a 98. Ipak je to OS koji je star nekih 7 godina (ako je Second Edition). Ne znam kakva je situacija sa Millennium-om.

ja bih ipak sačekao još neko vreme. Kao što ima još agp korisnika tako ima i w98, sva je verovatnoća da će izaći drajveri i za w98.

Pa dobro ajde kada vas bas zanima(ili bar neke od vas) sta ce mi win98SE.. to je zbog TV karte koja je isto starija marke Zoltrix...znam,znam sada ce(opet neki od vas) reci pa skini darjvere za tu TV kartu za XP, imam drajvere za tu TV kartu za XP ali bolje radi u 98SE(jel je i pravljena za taj OS), pa u principu zbog toga i cuvam win98..ali ako nema drajvera za ATi za win98 nista gledacu TV u XP-u...u svakom slucaju hvala vam na brizi :D

GenieTv? Originalni driveri su malo budjavi za Xp (ustvari su za 2000) ali ako malo proceprkas mozes naci noviju verziju koja resava nekoliko iritirajucih problema.
Imas i brdo modovanih drivera za 878/848 chip pa probaj. Ja sam najbolje rezultate dobio sa Zoltrix-ovim novim driverima + ATV

Nazad
Vrh Dno