Šta je novo?

Nije aktuelno Sapphire Pulse RX 5700 8GB / Sapphire Nitro+ RX 570 8GB / AMD Ryzen 5 1600AF (kuler, garancija)

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dzonihsv

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
695
1. Sapphire Pulse RX 5700 8GB

Kompletno ispravna grafička karta, nema mana, nema coil whine-a, ventilatori su kao novi jer je gejming bio sporedna stvar. Grafička karta nije majnovala niti jedan sekund, koga to zanima i korišćena je nepušačkoj prostoriji pride.
Kompletno su zamenjeni svi termalni padovi sa Arctic-ovim i pasta sa Noctuom. Iako je verzija sa 2 ventilatora, odlična i tiha izvedba RX 5700, kao i svi Sapphire modeli prevashodno sa ovim quick connect ventilatorima.

Cena: 190 EUR

gpu1.jpg

2. Sapphire Nitro+ RX 570 8GB

OC varijanta, nešto jača od "obične" RX 570. Među najboljim hlađenjem za ovu generaciju karti. Nije majnerka. Nije fora, laganje i slično, nije majnovala jednostavno ma koliko god to čudno zvučalo za ovaj model karte. Korišćena 50% vremena za CSGO i Dotu, a ostalo idle-ovala (ili YouTube, surf i slično).

Pošto karta nije toliko mlada i ima nekoliko godina, komplet je očišćena, promenjena joj je termalna pasta (sa Noctuom NTH1) i podmazani ventilatori (pošto kod Nitro modela to može da se lepo rastavi, očisti, podmaže i milina godinama na dalje).
Takođe, na jednoj od fotki se vidi da je neki buzdovan (nisam ja) šrafcigerom prešao preko pci-e vodova, ali nisu prekinuti i sve radi kako treba. Nisam hteo da prekrivam da ne pomisle ljudi svašta, ali mogu (ako kupac bude hteo).

Cena: 90 EUR

gpu1.jpg

3. AMD Ryzen 5 1600AF (kuler, garancija)

AMD Ryzen 5 1600AF sa kulerom (korišćen je, ali ispravan) i garancijom. Garancija doduše važi još oko 2 i nešto meseca (naša garancija, Atom). Ispravan, nema mana, pokrivljenih pinova i sličnog.
6 jezgara 12 thread-ova, rang Ryzen 5 2600 (ovo AF u nazivu to kazuje, jer je AMD odlučio da luduje i izbaci gotovo isti procesor kao 2600, samo u 1600AF varijanti).

U slučaju da nemate dobru pastu (minimum GD900, optimalno Arctic MX4 ili bolja), poslaću Vam malo Noctue NTH1 da možete da nanesete pri montiranju procesora. Samo mi spomenite to, da bih spremio jer imam veliku tubu pa mogu da prespem u manji špric.

Cena: 65 EUR

cpu1.jpg

Za sve komponente je moguće lično nalaženje, proba kod mene (osim procesora) ili slanje PostExpress kurirskom službom.

Pride, u slučaju da ste iz Beograda i niste vični zameni grafičke karte/procesora ili mislite da biste nešto pokvarili sa menjanjem grafike/procesora, mogu Vam je i ja zameniti na Vašoj lokaciji (i instalirati drajvere - po potrebi). Ne košta ništa, samo vodite računa (što se tiče grafičkih karti) da Vaše napajanje nije neko bazično office koje nema dovoljno snage. Neki moj mali vid usluge jer ne oduzima mnogo vremena, a nekome će značiti.

Kontakt na PM ili na 064/404-1032 (poziv, sms, viber i whatsapp)

Prilozi

• gpu4.jpg
    gpu4.jpg
    401.8 KB · Pregleda: 79
  • gpu7.jpg
    gpu7.jpg
    376.4 KB · Pregleda: 81
  • gpu4.jpg
    gpu4.jpg
    784.2 KB · Pregleda: 107
  • gpu7.jpg
    gpu7.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 106
  • gpu8.jpg
    gpu8.jpg
    335.6 KB · Pregleda: 105
  • cpu2.jpg
    cpu2.jpg
    260 KB · Pregleda: 69
  • cpu4.jpg
    cpu4.jpg
    265.1 KB · Pregleda: 76
OP
OP
dzonihsv

dzonihsv

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
695
RX 5700 Pulse i Ryzen 5 1600AF rezervisani.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno