Šta je novo?

Sapphire hd 5750 bug

Stainless

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2007
Poena
319
Slucajno instaliram hw monitor I vidim temp graficke 80c, otvorim kuciste vidim ventilator ne radi, samo povremeno kao da ce da krene da se vrti pa stane. E sad cim dodje temp na 83-84c vent pocne da vrti I temperatura padne brzo na 45-50c I opet prestane da se vrti??
O cemu se radi zna li neko? Probao sam nekoliko drajvera, isto se desava na win 7 I 8.

Sta mislite je li crkao ventilator? Gledao sam bios kartice jer sam mislio da ga flesujem ali sve je ok.

Gledaj da negde nije prekinuta zica od venta i na konektoru i kad otvoris onu nalepnicu od istog, takodje uzmi masinsko ulje pa podmazi malo taj ventilator i ocisti ga od prasine... Ako to ne pomogne onda je otisao u vecna lovista... :D

Instaliraj MSI Afterburner pa u njemu nasteluj da ti vent konstantno radi na odredjen broj obrtaja na koji ce lepo hladiti kartu a da ne bude previse bucan.

Razni programi prijavljuju da radi na 30-40-50% a on u stvari ne mrda, probao sam rucno da ga podesim i nista. Znaci jedino se upali na 100% kada temp predje 80c odradi 10-15 sekundi i onda stane.
Porucio sam novi vent.

Crko ti je ventilator videh na kp hladnjak za 700din za Saphiru (5750,5770,67506770 isti je)

Nazad
Vrh Dno