Axel
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2002
- Poena
- 660
Uzeo sam pre par dana ovu grafiku, radila je ok "citavih" 3 dana, do te veceri dokle nisam pokrenuo novi GTA (pre toga probao Crisys i razne druge igre), poceo onaj prvi uvodni film na brodu i odjednom se resetuje PC i ostade crna slika, nakon restarta isto bez slike a iz kucista dopire zvuk kulera sa vga kartice koji verovatno radi na 100% bez razlog, graficka je potpuno hladna.
~ Graficku sam prekjuce odneo u servis ovde u nisu i zamenice mi je novom, u medjuvremenu stavio sam u kucste jednu drugu graficku i sve radi besprekorno.
Sta moza da bude uzrok ovoga? Inace temperatura u idle je uvek bila ne vise od 48C. Dobicu novu graficku zamenice mi je medjutim nije valjda nepouzdana ili sta vec? ceo zivot sam imao nvidiu i reko da uzmem ati-ja i desi mi se ovo
Koponente koje sam imao u tom trenutnku su:
ASUS M2N-SLI DELUXE
AMD ATHLON X2 64 5200+
2GB RAM HYPERX
StealtXtreme 500W
i sapphire 4870
~ Graficku sam prekjuce odneo u servis ovde u nisu i zamenice mi je novom, u medjuvremenu stavio sam u kucste jednu drugu graficku i sve radi besprekorno.
Sta moza da bude uzrok ovoga? Inace temperatura u idle je uvek bila ne vise od 48C. Dobicu novu graficku zamenice mi je medjutim nije valjda nepouzdana ili sta vec? ceo zivot sam imao nvidiu i reko da uzmem ati-ja i desi mi se ovo
Koponente koje sam imao u tom trenutnku su:
ASUS M2N-SLI DELUXE
AMD ATHLON X2 64 5200+
2GB RAM HYPERX
StealtXtreme 500W
i sapphire 4870
Poslednja izmena: