Šta je novo?

Sapphire Ati Radeon 9600 pro Atlantis kuler

toshapn

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2005
Poena
319
ovo

Otishlo je stock gov*nce od kulera pa jel moze da se "upasuje djunta sa sitnim nutom" ova gore na Sapphire Ati Radeon 9600 pro Atlantis 256 MB?Negde pishe da moze,negde pishe da ne moze (bash na samom sajtu kaze da ne moze a u manualu sa tog sajta kaze da moze),a imam i drugu soluciju i isto me interesuje da li moze ili ne

ovo

Ili dajte isto neki lowbudget predlog,a da je probano vec.Znam da je pisano dosta puta na forumu o ovoj temi,ali nigde nisam video da je bash na ovoj grafickoj stavljan neki od njih(oci su mi ispale i ne vidoh nista)

ne razmisljaj, ako nadjes onaj spire coolforce uzimaj bez razmisljanja, odlican kuler.

kupih ovaj Spire coolforce 3,dobar je ali ne moze da se upasuje na graficku,smeta jedan kondenzator,tako da ***.......nadudzio sam neshto drugo

The CoolForce III supports many of the latest graphics cards from ATI and Nvidia including:

ATI X1600 Series
ATI X1300 Series
ATI Radeon 9*** Series (except 9550/9600)
ATI Radeon X*** Series
NVIDIA Geforce4 MX Series
NVIDIA Geforce FX 5200
NVIDIA Geforce FX 5500
NVIDIA Geforce FX 5600(FX 5700)
NVIDIA Geforce 6600 Series (except 6600 AGP Series)

I ja kad sam hteo da zamenim cooler na mom 9600pro nisam mogao nac nishta shto odgovara, chak sam i zalmane gledao i ni oni ne odgovaraju, na kraju sam skinuo sa neke Ge Force 2-jke kuler i stavio na mog radeta :p

Poslednja izmena:
I ja kad sam hteo da zamenim cooler na mom 9600pro nisam mogao nac nishta shto odgovara, chak sam i zalmane gledao i ni oni ne odgovaraju, na kraju sam skinuo sa neke Ge Force 2-jke kuler i stavio na mog radeta :p
E da,to pishe na sajtu,a u manualu sa tog istog sajta,pishe da je rade 9600 pro podrzan,i jeste podrzan,ali za malo.Jedno 2 cm treba da se skrati kuler,on nailazi rupa na rupu,ali smeta jedan kondenzator.Nabudzen je sad hladnjak,nemam pojma sa koje karte skinut pasivni hladnjak,onako nije bash tanak,i nije kockasto ravan,nego na vrhu zaobljen,i upasovan odozgo na njega sa G-force-a ventilator,stavljena pasta,i evo ga radi,testirao sam je i ne puca 3dmark,niti se greje nimalo,ispade ova budzevina bolja no stock varijanta :D

Nazad
Vrh Dno