Napomenuo sam već da postoje, pardon postojale su, Sapphire 9800PRO sa 128bitnom magistralom 😡 . Ma ljudi sećate se valjda toga. Bila su i ona silna izvinjenja i td. Ali, da ne lutamo. Probao sam je danas kod tog momka i po defaultu daje ovako: oko 2700 u 3dMarku05 i nekih 6000 u 3dMarku03 (drajveri su neki krš, čak i nema ATI kontrol panel da proverim verziju). Čipovi su BGA ali nisam rastumačio na koliko ns (ne vidi se) ,) . Napominjem da mu je mašina ok (AMD64 3000+), ali očajno podešena i sto čuda mu radi u pozadini (kad otvoriš My Computer on izbaci peščani sat i kao traži nešto desetak sekundi :d ). Znači 256bita je. Zašto je prodaje? Pa recimo da je iživljavanje u pitanju. Pročitao momak da je 6600GT kud i kamo bolja i hoće ovu da udomi da bi kupio noviju generaciju(6800 mu je ipak mnogo). Kao preko mu je potrebna. Sve u svemu žešće sam se napalio tako da ću mu čak i prodati 6600gt po nabavnoj ceni 😀 (možda zarada od tek nekih 4/5€ zbog pravdanja pazara i ovog PDV-a 😉 ) samo da što pre dođem do te kartice. Hvala na pomoći i pišemo se za koji dan...nadam se sa "novom" grafikom u kućištu. :banana:
Pozdrav. :wave: