Šta je novo?

SAPPHIRE 3850

• Začetnik teme Začetnik teme DROIT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DROIT

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2009
Poena
301
Pozdrav svima,

Naime, nedavno sam nabavio pomenutu karticu (SAPPHIRE 3850 512DDR3 - 256-BIT),
nemam nikakvih problema prilikom igranja igrice, medjutim kada pokusam da pokrenem ati tray tools kompjuter se automatski restartuje,

ostatak konfiguracije
Athlon 4200+, Gigabyte GA-M61PME-S2, 2GB rama, OCZ 500W,

Da li neko ima ideju sta bi moglo biti?

Mozda sam program ATT ti je frka ,sto i zna da bude,jer sam vidjao probleme tog prog. i to neke specificne verzije,ne znam koje.
Probaj neku drugu verziju da nadjes,ali prvo izbrisi ovu i za Driver cleaner-om obirisi za svaki sl.

taj ATT cesto pravi problema tako da je bolje da ga ne koristis...ako zelis da clock-ujes mozes to sa rivatuner-om

Pozdrav svima,

Naime, nedavno sam nabavio pomenutu karticu (SAPPHIRE 3850 512DDR3 - 256-BIT),
nemam nikakvih problema prilikom igranja igrice, medjutim kada pokusam da pokrenem ati tray tools kompjuter se automatski restartuje,

ostatak konfiguracije
Athlon 4200+, Gigabyte GA-M61PME-S2, 2GB rama, OCZ 500W,

Da li neko ima ideju sta bi moglo biti?
Obrisi sa Driver Cleanerom drajver i CCC onda samo instaliraj Display driver i Rivu.Ja dok sam imao tvoj sapphire sam koristio tu kombinaciju :wave:

Kao prvo zeleo bih da se zahvalim svima,

Naime, kartica je u medjuvremenu poslata na servis, posto se javio problem kod inicijalizacije odnosno da budem jasniji potrebno je da se kompjuter vise puta restartuje da bi se dobila slika na monitoru,

Videcemo sta ce biti.......

Хм, то је већ други Сафир који има проблеме... Почињем да се забрињавам.

Погледај у "моја машина", биће ти јасно....

Jesu to oni sapphiri sa velikim dual slot hladnjakom i sa 1.4ns memorijom na 1400MHz?? Prijatelj je kupio, i nije nam se dopala vizuelno. Nema na sebi 2 ista kondenzatora, a i dosta je vruca jer je ventilator po difaultu stavljen na 30tak posto tako da se mora koristiti rivatuner.

Kartica je u medjuvremena zamenjena sa istim modelom, koja sada radi savrseno, usput zanimaju me temperature ove kartice pri maksimalnom opterecenju?

Ја још нисам видео да је моја прешла 62C (при собних ~22). Видећемо лети...

Da li je Athlon 4200 @ 2.2 blago klokovan na 2.4 dovoljan za ovu grafulju?

Nazad
Vrh Dno